Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι προγραμματισμένος για τις 19 του Μαΐου που μας έρχεται στο Παλάτι του Windsor στην Αγγλία. Πρόκειται για το μεγάλο celebrity γεγονός της χρονιάς που φυσικά δε θα παραλείψει να έχει κάθε πολυτέλεια για το ζευγάρι, τους παρευρισκόμενους και τα εκατομμύρια του κόσμου που θα τον παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους. Το Δεκέμβριο του 2017, ζητήθηκε από την Ισραηλινή σχεδιάστρια μόδας, Inbal Dror, να στείλει στο παλάτι σχέδια για το νυφικό ενώ, σύμφωνα με ειδικούς, το κόστος του γάμου θα φτάσει περίπου το μισό εκατομμύριο λίρες.

Όπως συμβαίνει με κάθε βασιλικό γάμο, έτσι και τώρα δημιουργήθηκε μία τηλεταινία που θα παρουσιάζει τη γνωριμία και τη σχέση του ζευγαριού και θα έχει τον τίτλο «Harry& Meghan: A Royal Romance». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Parisa Fitz-Henley και τον Murray Fraser, ενώ θα συμμετέχουν και οι τηλεοπτικοί Kate (Laura Mitchell) και William (Burgess Abernethy).

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ακούγεται η Markle να λέει «Κάθε φορά που πηγαίνω σε τυφλό ραντεβού αποδεικνύεται κακό» και να της απαντάει ο Πρίγκιπας «Για να δούμε αν μπορούμε να σπάσουμε αυτή τη συνήθεια». Βλέπουμε πλάνα από το ρομαντικό ταξίδι που είχαν πάει οι δυο τους στην Bottswana, στο οποίο και αποφάσισαν να παντρευτούν.

H τηλεταινία θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου, έξι μέρες πριν το μεγάλο γάμο της χρονιάς.

Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί:

You may also like