“Κ-mag woman: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε γι΄ αυτήν” από την Ελένη Βάγια

fashionistaΠριν ένα χρόνο ακριβώς μπήκε στη ζωή μας το The K-magazine, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που κατάφερε να γεμίσει την καθημερινότητά μας με ουσία και άρθρα που σου μένουν, σου φτιάχνουν τη μέρα και σε ενημερώνουν. Ο ρόλος μου ,εδώ, είχε και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η μόδα άλλωστε ήταν και είναι το πάθος μου. Πώς όμως θα μετέφερα το πάθος μου στο The K-magazine και πώς θα παρουσίαζα μέσα από τα δικά μου μάτια τι είναι μόδα και ποια είναι η αξία της στις μέρες μας?

Τι είναι μόδα
Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το χώρο της μόδας ως ένα χώρο επιφανειακό και πολλές φορές ανούσιο. Ευτυχώς για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο χώρο, κάτι τέτοιο δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθινό. Η μόδα απασχολεί όλους τους ανθρώπους περισσότερο από όσο πιστεύουν. Κάθε πρωί η πρώτη μας έννοια πριν πάμε στη δουλειά μας είναι τι θα φορέσουμε. Κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να βγούμε, η βασική μας έννοια είναι τι θα φορέσουμε. Όταν θέλουμε να ξεσπάσουμε επειδή είμαστε σε άσχημη φάση, πάλι στη μόδα και στα ψώνια καταφεύγουμε. Η μόδα είναι τέχνη! Αγαπήστε την και θα δείτε πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή σας απλά και μόνο με το να καταλάβετε καλύτερα αυτόν τον τόσο δημιουργικό κόσμο.

Μόδα και The K-magazine
Στο The K-magazine τον πρώτο χρόνο στον τομέα της μόδας, σας ενημερώσαμε για όλα τα τελευταία νέα της μόδας, τις πιο hot συνεργασίες, όλα τα τρεντς, αλλά και την ιστορία της μόδας. Η γυναίκα-αναγνώστρια του k-mag διαβάζοντας τη συγκεκριμένη κατηγορία έμαθε πώς να ντύνεται με στυλ, γνώρισε καλύτερα το χώρο της μόδας, εμπνεύστηκε από τις ιστορίες διάσημων σχεδιαστών. Τον επόμενο χρόνο της επιφυλάσσουμε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις με περισσότερα άρθρα, περισσότερα hot trends, και tips για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ.

Αν η k-mag ήταν γυναίκα…
Αν η k-mag ήταν γυναίκα τι θα φορούσε? Γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του k-mag, σας παρουσιάζουμε πώς φανταζόμαστε τη γυναίκα k-mag μέσα από 5 tips-trends τηε εποχής.

1. Τσάντα-παπούτσια
Ίσως από τα βασικότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, οι τσάντες και τα παπούτσια αποτελούν βασικό στοιχείο στη δημιουργεία του ιδανικού στυλ. Αν έπρεπε να ντύσουμε την k-mag woman θα τις αγοράζαμε 2 it-bags για αυτή τη σεζόν. Μία extra large τσάντα και ένα φάκελο.
bags
Στα παπούτσια θα προτείναμε ένα ζευγάρι flat peep toes και ένα ζευγάρι ιδιαίτερα πέδιλα.

shoes

2. Αξεσουάρ/Κοσμήματα
Τα κοσμήματα λένε είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, και αν θέλαμε να ντύσουμε την k-mag woman θα της απαγορεύαμε να φορέσει τα πλέον ξεπερασμένα κλασικά πλαστικά-κοκάλινα-ξύλινα faux μπιζού και θα της βάζαμε μόνο ιδιαίτερα κομμάτια.

jewelry

3. Ρούχα
Στα ρούχα θα αφήναμε τη δημιουργικότητα και φαντασία μας να λάμψει συνδυάζοντας μοναδικά κομμάτια με έναν τελείως boho chic τρόπο.

boho

4. Μαλλιά/Μακιγιάζ
Στα μαλλιά θα επιλέγαμε ένα τελείως ανέμελο styling είτε αν επρόκειτο για πρωινά ή βραδινά λουκ. H χωρίστρα στο πλάι επανέρχεται πολύ δυναμικά, όπως επίσης και το ατημέλητο λουκ αλλά και οι πλεξούδες. Όσον αφορά το μακιγιάζ, αυτό γίνεται όσο πιο light μπορείτε να φανταστείτε και έρχεται και πάλι στη μόδα το φυσικό λουκ. Τα αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως στέκες, κορδέλες, φουλάρια ή ακόμα και λουλουδένια στεφανάκια γίνονται φίλοι μας.

hair

5. Σέξι χαμόγελο/Σέξι βλέμμα
Μπορεί το απαλό μακιγιάζ να είναι must, αλλά η k-mag woman δε φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς τις απαραίτητες στρώσεις μάσκαρα αλλά και το κραγιόν της. Τα έντονα χείλη είναι πάντα in fashion και σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτάτε πιο σέξι χαμόγελο!

lips

Αυτή είναι η k-mag woman, σέξι, θηλυκή, με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα. Ελπίζουμε να σας εμπνεύσει και μαζί να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ που θα σας συντροφεύσει για έναν ακόμα χρόνο γεμάτο μόδα και στυλ!

Χρόνια Πολλά The K-magazine!

You may also like