Κitty Cat: Μια ”γάτα” διαφορετική από τις υπόλοιπες, από την Ελ. Σπυράκη

4jpgΜια ενδιαφέρουσα “γατούλα”, έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο Δεκέμβριο στην καρδιά της πόλης μας, στο Σύνταγμα και πιο συγκεκριμένα στον πρώην χώρο του εστιατορίου “Far East” και το όνομα αυτής “Kitty Cat”.

To Κitty Cat μεταμορφώθηκε σε ένα ολοκαίνουριο bar/ club στο οποίο κυριαρχούν οι κόκκινες αποχρώσεις και ένα στυλ εντελώς διαφορετικό από ότι είχες συνηθίσει μέχρι τώρα.
Το καινούριο αυτό στέκι ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ. με έμφαση στην αμερικάνικη κουζίνα αλλά και με κλασικά διεθνή πιάτα όπως tandoori, tikka masala και chevice σερβιρισμένα στη λογική του εύχρηστου, του απλού και του προσιτού.

Μοιάζει να υπήρχε πάντα, αφού δεν είναι μοντέρνο σουβλατζίδικο, ψευτοπαραδοσιακός φούρνος ή αλυσίδα καφέ με διακοσμητικό τουβλάκι, αλλά η συνέχεια ενός cult χώρου με προσωπικότητα (το πρώην πολυασιατικό εστιατόριο), όπως το κοντινό κόκτειλ μπαρ “42”, το οποίο βασίστηκε στο σκαρί του αλήστου μνήμης “Cotton Club”.

1214Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε άκρη του μαγαζιού, δημιουργώντας μια άκρως σαγηνευτική και παράλληλα μυστηριώδης ατμόσφαιρα, “λακάρεσαι” κι εσύ ο ίδιος από τα κιτς φώτα, τους καπνούς και τις αντανακλάσεις στους καθρέπτες που καλύπτουν το μισό μαγαζί. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγαζί είναι αφιερωμένο στο χορό και καθείς ελπίζει ότι θα λειτουργήσει ως ένα “κυριλέ καταγώγιο” -πρακτικά ο διάδοχος του Dragoste- όπου θα νιώθεις άνετα να χορέψεις, δεν θα ντρέπεσαι να ιδρώσεις, να γνωρίσεις ψαγμένους τουρίστες ή να τραγουδήσεις karaoke.

Όσοι λοιπόν δεν είχατε την ευκαιρία μέχρι στιγμής να περάστε μια βόλτα από το “Kitty Cat”, δεν έχετε από το να περάσετε για ένα ποτό και να ζήσετε από κοντά την αισθησιακή εμπειρία της πιο “sexy γατούλας” στο κέντρο της Αθήνας.

 

Να θυμάστε ότι το μότο του είναι  «gigs, fast food & club», για να μην λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε….

Στοά στην Σταδίου 7
Σύνταγμα

You may also like