Λονδίνο : Μοναδική έκθεση για μέλλουσες νύφες με τα πιο διάσημα νυφικά

Zara Phillips

Zara Phillips

Μία ή μάλλον τρεις μοναδικες έκθεσες θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το Λονδίνο τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 11, 12, 13 του μηνός σε συγκεκριμένες περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας (Battersea Evolution, Battersea Park, London SW11).

Μιλάμε λοιπόν για μία ονειρική έκθεση που θα σας μεταφέρει σε μαγικές στιγμές ορισμένων επώνυμων ανθρώπων. Η Iconic Wedding Dress Exhibition θα περιλαμβάνει 20 μοναδικά νυφικά που φορέθηκαν από 20 διάσημες γυναίκες και έμειναν στην ιστορία της μόδας. Ανάμεσα τους μπορεί να δει κανείς το νυφικό της Zara Phillips (μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας), του διάσημου μοντέλου Coco Rocha, της Joan Collins, της Darcy Bussell, της Marcia Cross και πολλών άλλων.

Η έκθεση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι διοργανωτές ευελπιστούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 100.000 λιρών προκειμένου να βοηθήσουν ένα νοσοκομείο για παιδιά.

Coco Rocha

Coco Rocha

‘Όλοι έχουμε δει τις φωτογραφίες, αλλά τώρα οι μέλλουσες νύφες θα μπορούν να δουν απο κοντά τα φορέματα, κοιτώντας κάθε λεπτομέρεια από τα πολυτελή τους σχέδια και τελειώματα.

Διοργανωτές αλλά και fashion editors από όλο τον κόσμο ειναι ενθουσιασμένοι που η έκθεση θα είναι μέρος του Brides The Show και φανερά ευγνώμονες σε αυτούς που τόσο ευγενικά δάνεισαν τα νυφικά τους. Η ‘Iconic Wedding Dress Exhibition‘ θα προσθέσει κάτι στο show και χωρίς αμφιβολία θα δώσουν παραπάνω έμπνευση στις μέλλουσες νύφες, όπως επίσης και την τέλεια ευκαιρία να έχουν μία στιγμή περισυλλογής μακριά από τον πανικό σχεδιασμού ενός γάμου.

You may also like