Λονδίνο: Έκθεση David Bowie @ V&A Museum

(1973) Photograph by Brian Duff.

Είναι σχεδόν απίθανο να μην γνωρίζετε τον μουσικό, ηθοποιό και icon , David Bowie. Στα 66 του χρόνια, πλέον, ο βρετανός καλλιτέχνις επανέρχεται στο προσκήνιο, όχι μόνο λόγω του νέο του άλμπουμ,  “Where Are We Now?”, αλλά χάρη στο αφιέρωμα που πραγματοποιείται στο  Victoria & Albert Museum , στο Λονδίνο, για την εντυπωσιακή του καριέρα.

Από τις  23 Μαρτίου μέχρι τις 11 Αυγούστου (2013) στην έκθεση με τίτλο ” David Bowie is”, το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει περισσότερα από 300  αντικείμενα, μεταξύ των οποίων χειρόγραφες παρτιτούρες και στίχους τραγουδιών, αυθεντικά κοστούμια, μουσικά  video, σχέδια και τα προσωπικά μουσικά όργανα του Bowie.

Όπως καλά γνωρίζουν οι φάν του Bowie, ο μουσικός έχει συνεργαστεί με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, κατά τη διάρκεια της καριέρας του και αυτό φαίνεται και στην έκθεση.   Αυτά που θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών είναι  τα κοστούμια του  ως Ziggy Stardust, σχεδιασμένα από τον Freddie Burretti, εξώφυλλα των album από τους Guy Peellaert και Edward Bell και τα σχέδια της περιοδείας του Diamond Dogs.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίωνκαι τις πρώτες κιόλας μέρες πουλήθηκαν 26.000, σπάζοντας κάθε ρεκόρ και δημιουργώντας προσδοκίες ότι θα είναι η πιο επιτυχημένη έκθεση όλων των εποχών, για τα δεδομένα του μουσείου.

Αν σκοπεύετε, λοιπόν, να πάτε σας συστήνουμε να κλείσετε εισιτήρια online  ή μέσω τηλεφώνου (+44 (0)20 7907 7073) και μπορείτε να το κάνετε μόνο 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας.

£14.00 για το εισιτήριο (+£1.40 για κράτηση)

ΩΡΑΡΙΟ:

Καθημερινά  10.00 – 17.30
Παρασκευή 10.00. –21.30 p.m.

Victoria & Albert Museum
Cromwell Road
London SW7
vam.ac.uk

Πηγή: http://prettychictravel.ca

You may also like