Μάνος Βροτζάκης & Fashion designers @ Everyday Girls

2_001Η εκπομπή των Everyday Girls έχει γίνει το απόλυτο τηλεοπτικό spot για πιο εναλλακτικούς καλεσμένους και celebrities που πλέον παρελαύνουν από το πλατό της εκπομπής και δίνουν τις πιο απολαυστικές συνεντεύξεις στα κορίτσια!

Αυτή τη Δευτέρα η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Δημήτρη Στρέπκο και την Ελένη Μπάρλα, το σχεδιαστικό δίδυμο των Celebrity Skin δηλαδή, τον επίσης σχεδιαστή μόδας Νάσο Ντότσικα και τον σχεδιαστή κοσμημάτων, που τιμούν γνωστοί καλλιτέχνες, Διονύση Πυρομάλλη. Όπως φαντάζεστε τα θέματα της χειμερινής μόδας που πρέπει να αναλυθούν είναι πολλά! Στη συνέχεια η Πολύμνια Παπαδέα, σύζυγος του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Ανδριανού Παπαδέα κάνει το δικό της ξεκίνημα στον σχεδιασμό ρούχων ενώ ο επίσημος make up artist μεγάλης εταιρίας καλλυντικών εξηγεί τη νέα μορφή των smokey eyes για τον Χειμώνα του 2014.

9_001Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη από την άλλη, κάθεται στην πλατεία του Γκαζιού με τον Μάνο Βροτζάκη. Ο Μάνος είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα super models της Ελλάδας με μεγάλες καμπάνιες σε όλο τον κόσμο. Οι δυο τους μιλάνε για μόδα και τα μοντέλα που πλέον τρώνε το φαγητό τους!
Τα κορίτσια, εξηγούν πως θέλουν από τις τηλεθεάτριες και τους τηλεθεατές να τους προτείνουν τα επόμενα “θέματά” τους, στέλνοντάς τους mail με ανθρώπους που κάνουν κάτι σημαντικό και όμορφο στην Αθήνα!

Everyday Girls κάθε Δευτέρα  στις 20.30

You may also like