Μέθεξη, η μπυραρία hotspot του Ηρακλείου

me8exiΕάν ψάχνετε για έναν προορισμό που να σας προσφέρει άφθονη μπύρα και καλό φαγητό, τότε η Μέθεξη είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος για εσάς.

Τοποθετημένη στη Νεότητος 2 και μια ανάσα από το σταθμό του Νέου Ηρακλείου, αυτή η μπυραρία είναι έτοιμη να σας προσφέρει ο, τι ακριβώς ζητάτε. Ο χώρος της Μέθεξης έχει εξαιρετική άποψη όπου και να καθίσεις. Στο εσωτερικό του μαγαζιού απολαμβάνεις την κομψή διακόσμηση των τοίχων ενώ στο εξωτερικό τα διάφορα φυτά που υπάρχουν τριγύρω δίνουν μια πιο δροσερή νότα. Ο κατάλληλος χαμηλός φωτισμός και οι αναπαυτικές θέσεις δε λείπουν πουθενά.

Στο γευστικό, τώρα, κομμάτι βρίσκεται το καλύτερο. Ο κατάλογος έχει πραγματικά μεγάλη ποικιλία πιάτων –πρόσφατα μάλιστα έκανε και ανανέωση- ενώ δε λείπουν ακόμα και τα tapas. Από ορεκτικά οι πατάτες με τυριά και αλλαντικά αποτελούν μία πρώτη πεντανόστιμη επιλογή, όπως επίσης και η αρωματική χοιρινή τηγανιά από τα tapas. Από κυρίως, όλα τα μακαρόνια είναι άψογα μαγειρεμένα ενώ το ψαρονέφρι με μαύρη μπύρα και τα βιενέζικα εσκαλόπ συναγωνίζονται επάξια μεταξύ τους. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν στη διάθεσή σας 70 και περισσότερες ετικέτες μπύρες και βαρελίσιες, έτοιμες να βρεθούν στο τραπέζι σας!

me8exi1

Το οικονομικό δε δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Οι τιμές κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα. Τα κυρίως, ας πούμε, βρίσκονται γύρω από τα 10 ευρώ ανάλογα το πιάτο και μιλάμε για ποσότητες πλούσιες και χορταστικές.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Μπείτε στο e-table.gr, κάντε τώρα την κράτησή σας και απολαύστε κι εσείς τα υπέροχα αυτά πιάτα!

You may also like