Μήπως ήρθε η ώρα για μία μικρή ανανέωση στο σπίτι;

Έχοντας στο σπίτι δύο αρχιτέκτονες είναι μέσα στο πρόγραμμα οι μηνιαίες (τουλάχιστον) επισκέψεις στο ΙΚΕΑ, είτε για να πάρουμε ιδέες είτε για να ψωνίσουμε πράγματα που “χρειαζόμαστε”  στην καθημερινότητά μας. Και ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να περάσουμε απολαυστικές στιγμές στο σπίτι και το ΙΚΕΑ   φροντίζει αυτές οι στιγμές να είναι μοναδικές, χάρη στα νέα προϊόντα που μας παρουσιάζει.

Οι νέες προσόψεις ντουλαπιών κουζίνας ASKERSUND προσδίδουν μοντέρνο, σκανδιναβικό ύφος στο σπίτι μας, ενώ οι πραγματικά βιώσιμες προσόψεις ντουλαπιών κουζίνας KUNGSBACKA έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο ξύλο και πλαστικά μπουκάλια.

Επειδή το σπίτι πρέπει να είναι το αγαπημένο μέρος όλης της οικογένειας, η νέα σειρά λευκών ειδών VÄNSKAPLIG προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να δώσουν μια προσωπική νότα στο υπνοδωμάτιό τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σχήματα, ενώ το επίτοιχο φωτιστικό DRÖMMINGE σε σχήμα μπαλονιού αφήνει τη φαντασία των παιδιών να ταξιδέψει.

Για το σαλόνι υποδεχόμαστε την οικογένεια καναπέδων FÄRLÖV, η οποία συνδυάζει παραδοσιακό στιλ με μοναδική άνεση, ενώ στο πάτωμα προκαλούμε αντίθεση με το νέο χαλί SODERUP σε ρουστίκ στιλ ή με το χαλί SÖNDERÖD επηρεασμένο από τη φύση και το νερό.

Επιπλέον, οι αποθηκευτικές λύσεις EKET με τη χαρακτηριστική σπονδυλωτή διάταξη και τα ένθετα για ραφιέρες KALLAX προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης, ενώ για τους λάτρεις του βιομηχανικού στιλ η σειρά αποθηκευτικών λύσεων FJÄLLBO είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, με μίνιμαλ και ρουστίκ ύφος.

Και επειδή IKEA σημαίνει ελευθερία στις επιλογές, ανακαλύψτε τη νέα σειρά IKEA PS 2017 εμπνευσμένη από 17 σχεδιαστές από ολόκληρο τον κόσμο. Η νέα σειρά έρχεται να δώσει μια νότα ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ανανέωσης στο σπίτι.

Βλέποντας τις παραπάνω φωτογραφίες, εμένα πάντως μου ήρθε η διάθεση για μία ακόμα βόλτα στο ΙΚΕΑ, το συντομότερο δυνατό.

You may also like