Μήπως σαμποτάρετε τα μαλλιά και το δέρμα σας;

Είναι αλήθεια πως όσο σίγουρες και αν νιώθουμε για το καθημερινό μας beauty routine. Όσα χρήματα και αν επενδύουμε στα ακριβότερα και στα καλύτερα προϊόντα, υπάρχουν εκείνα τα μικρά λάθη που γίνονται συχνά ή ακόμα και σε καθημερινή βάση και μπορούν να αποδειχθούν πολύ σπουδαία. Οι περισσότερες γνωρίζουμε ήδη τι πρέπει να αποφεύγουμε. Το κάπνισμα, τις λιπαρές τροφές, την έκθεση στον ήλιο και φυσικά το αλκοόλ.

Ας φανταστούμε λοιπόν το εξής. Κάνουμε το βραδινό μας μπάνιο, εφαρμόζουμε το γαλάκτωμα σώματος και όλα τα προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπό μας και είμαστε σίγουρες πως έχουμε δώσει στον οργανισμό μας, όλα τα κατάλληλα όπλα για να αναζωογονηθεί όπως πρέπει κατά την διάρκεια της νύχτας. Και τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε πως τα πράγματα, δεν είναι ακριβώς έτσι;

Πιθανόν να γνωρίζετε την τεράστια σημασία του να καταναλώνουμε αρκετό νερό κατά την διάρκεια της ημέρας μας. Και πιθανόν να γνωρίζετε ήδη πως εσείς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Είπαμε να είμαστε ειλικρινείς. Και το θέμα δεν είναι τόσο το τι δεν πίνουμε, αλλά το τι πίνουμε αντ’αυτού. Αναψυκτικά, non alcohol ποτά με πολλή ζάχαρη και φυσικά το αλκοόλ σε όλες του τις μορφές, που όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο ελκυστικότερο μας φαίνεται ένα daiquiri φράουλα. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε, ή δεν θέλετε να αποφύγετε το αλκοόλ (συμπάσχουμε να ξέρετε), φροντίστε να το συνδυάζετε με αρκετό νερό. Σκεφτείτε κατά προσέγγιση 1 ½ ποτήρι νερό για κάθε ποτήρι αλκοόλ.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευεργετικός μπορεί να αποδειχθεί ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος. Η θερμοκρασία προστάζει, να φοράμε ελαφρά ρούχα. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά τα σεντόνια σας, γιατί εξαιτίας του ιδρώτα, λερώνονται ευκολότερα. Το ξέρατε, πως οι λερωμένες μαξιλαροθήκες, όχι μόνο μπορούν να θαμπώσουν την επιδερμίδα μας, αλλά και να φριζάρουν τα μαλλιά μας; Αφήστε το δροσερό αεράκι να τρυπώσει από το παράθυρο και κοιμηθείτε λίγο νωρίτερα από το «κανονικό» σας πρόγραμμα. Επαναλάβετε τη διαδικασία, και θα δείτε πως το δέρμα σας θα λάμπει. Χωρίς κανέναν κόπο.

Η οθόνη του smartphone είναι μια κινητή εστία μολύνσεως, γεμάτη με βακτήρια. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε hands free, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σας, και προσθέστε στη τσάντα σας μερικά μαντηλάκια καθαρισμού της οθόνης, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στα καταστήματα με είδη τεχνολογίας.

Ποιος είπε πως τα πολλά προϊόντα μας προσφέρουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη περιποίηση; Το λάδι Roger&Gallet για τα μαλλιά και το σώμα, είναι αυτό που χρειαζόμαστε ακριβώς μετά το βραδινό μας μπάνιο. Θα μας ενυδατώσει και θα μας θρέψει, χωρίς να βαρύνει το δέρμα και τη τρίχα μας. Τα ξηρά έλαια Huile Sublime, Huile Fleur de Figuier και Huile Red Ginger, αποτελούν ένα ακόμη βήμα στην ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που όλες οι γυναίκες αναζητούν, δανειζόμενα όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα μοναδικά αρώματα των διάσημων οικογενειών αρωμάτων, στις οποίες ανήκουν. Με ανάλαφρες υφές σχεδιασμένες για όλους τους τύπους επιδερμίδας ώστε να απορροφώνται άμεσα και να μην είναι καθόλου λιπαρά, και με υπέροχα τονωτικά αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, τα έλαια της Roger&Gallet υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στον «κόσμο της υπέροχα αναζωογονημένης επιδερμίδας»!

 

 

You may also like