Μία «τριλογία» φτιάχνει την διάθεση!

2b129db45d005ab0d189449a6f83b5adΟι τριλογίες είναι από τα πιο αγαπημένα θέματα στο κινηματογράφο και έχουν πολλούς θαυμαστές! Υπάρχουν συγκεκριμένες , τόσο επιτυχημένες που τις βλέπουμε και τις ξαναβλέπουμε και όχι μόνο μία ταινίας αλλά όλη τη σειρά.

Μάλιστα είναι ιδανικές για μέρες που δεν είμαστε στην καλύτερη ψυχολογία και θέλουμε να περάσουμε την μέρα χωμένοι στο καναπέ μας. Τότε μπορούμε να βάλουμε την μία ταινία μετά την άλλη και να τις απολαύσουμε!

Θέλετε να σας προτείνουμε τις καλύτερες; Συνεχίστε να διαβάζετε!

 

1_the-lord-of-the-rings-trilogy«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ( η τριλογία)

Με βάση τα δημοφιλή βιβλία του J.R.R. Tolkien, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τριλογίες ταινιών των τελευταίων χρόνων. Τα βιβλία ήταν ήδη επικά, επομένως είναι λογικό ότι η ιστορία θα ήταν επιτυχημένη και ότι η τριλογία θα είχε τεράστια απήχηση. «Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού», «Οι Δύο Πύργοι» και «Η Επιστροφή του Βασιλιά» είναι ότι πρέπει για να ταξιδέψετε μέσα από τον κινηματογράφο και να ζήσετε τη μαγεία ενός άλλου κόσμου!

 

2_the-dark-knight-trilogy«The Dark Knight» (η τριλογία)

Οι ταινίες με υπέρ-ήρωες είναι δημοφιλείς και στα δύο φύλα. Ειδικά, η τριλογία «Dark Knight», στην οποία ο Christian Bale πρωταγωνιστούσε ως Batman, και τον πήγε σε τελείως άλλο επίπεδο, μέσα από την σκηνοθεσία του Christopher Nolan. Η πρώτη δόση, το «Batman Begins», ήταν  σκοτεινή και γεμάτη δράση ταινία. Οι συνέχειες, «The Dark Knight» και «The Dark Knight Rises», ήταν εξίσου επιτυχημένες, δίνοντας στους ήρωες των κόμικ άλλη διάσταση και κυρίως βάζοντας τους θεατές στη διαδικασία να έχουν πλέον περισσότερες απαιτήσεις!

 

 

4_the-matrix-trilogyΗ τριλογία του «Matrix»

Η τριλογία των «Matrix», αποτελείται από το «The Matrix», «The Matrix Reloaded» και «Matrix Revolutions.» Το πρωτότυπο «The Matrix» γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, λόγω του πρωταγωνιστή,Keanu Reeves, αλλά κυρίως χάρη στα ειδικά εφέ, που άλλαξαν τα δεδομένα στον κινηματογράφο. Οι συνέχειες δεν είχαν την ανάλογη ανταπόκριση από το κοινό…  Η ιστορία ότι βρισκόμαστε σε έναν ψεύτικο κόσμο και ότι πρέπει να σωθεί το ανθρώπινο γένος, είχε ένα ενδιαφέρον στην αρχή, αλλά ίσως μετά «κούρασε». Αν και η δράση ήταν καταιγιστική, υποτίθεται ότι περνούσε κάποια βαθύτερα νοήματα.

5_star-wars-episodes-iv-vi«STAR WARS» ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ IV-VI

Η πρώτη ομώνυμη ταινία προβλήθηκε στις 25 Μαΐου 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας το οποίο γέννησε 6 ακόμα ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια και φιγούρες και γενικώς έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τη ταμπέλα Star Wars . Όταν πρωτοβγήκε «μάγεψε» και ήταν ότι πιο  πρωτότυπο για τα τότε δεδομένα.  Ορισμένοι υποστηρίζουν, ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους τους. Το «Star Wars», «The Empire Strikes Back» και «Return of the Jedi» είναι πλέον κλασσικά και αποτελούν αντικείμενο λατρείας.

 

7_iron-man-trilogy«IRON MAN» (η τριλογία)

Οι ταινίες  «Iron Man», που βασίζονται στον ομώνυμο χαρακτήρα των κόμικ και τον διάσημο σταρ του Χόλυγουντ, Robert Downey, Jr να πρωταγωνιστεί, έχουν φανατικό κοινό. Τεράστιες εμπορικές επιτυχίες, αστρονομικά ποσά για τη δημιουργία τους και ειδικά εφέ που εντυπωσιάζουν, έχουν δημιουργήσει έναν ακόμα «φανταστικό» χαρακτήρα που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη.  Μπορειτε να τις βρείτε ως «Iron Man», «Iron Man 2» και «Iron Man 3 », μέχρι να βγει και το τέταρτο μέρος…

 

9_the-godfather-trilogy«Ο Νονός» (η τριλογία)

«Ο Νονός», είναι μία από τις πιο κλασσικές κινηματογραφικές τριλογίες. Δεν έχει σούπερ ήρωες, αλλά πάλι το καλό με το κακό «συγκρούονται», ιστορία μίας άλλης εποχής και με διαφορετικά ήθη, είναι η επιτομή της γκανγκστερικής ταινίας! Λαμπεροί πρωταγωνιστές, κουστούμια, ανδρικά και γυναικεία, με απαράμιλλο στυλ.

Κάθε φορά ψάχνουμε λόγο για να την ξαναδούμε και να επαναλάβουμε τις συγκλονιστικές ατάκες, νιώθοντας τη δύναμη των χαρακτήρων!

You may also like