Μία Bottega Veneta, με τα αρχικά σας,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Mr.Yatzer in Sotiris Georgiou holding a "C.V./BOTTEGA VENETA", via Bagutta, MILAN 18 April 2012 Photo © Vladimír Dusil

 

Όταν ακούμε το όνομα Bottega Veneta σίγουρα στο μυαλό μας έρχονται μοναδικά κομμάτια με ποιότητα, αλλά από εκείνα που μπορείς να απολαύσεις χωρίς το άγχος ότι θα χρησιμοποιήσεις μόνο σε επίσημες εμφανίσεις . Τα προϊόντα του συγκεκριμένου οίκου έχουν το χάρισμα να είναι μία «ήσυχη πολυτέλεια» που δεν κραυγάζει από μακριά αντίθετα δείχνει πάντα σιωπηλά πόσο όμορφη είναι και συμπληρώνει μοναδικά ένα σύνολο, όπως ακριβώς πρέπει δηλαδή.

Το 1966 άρχισαν να σχεδιάζονται τα πρώτα προϊόντα από δέρμα στην περιοχή Veneto της βόρειας Ιταλίας, με μία συγκεκριμένη τεχνική. Τον Φεβρουάριο του 2001 όμως οι άνθρωποι που το ξεκίνησαν αυτό κατέληξαν στη χρεοκοπία. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει για την ιστορία αυτών των υπέροχων δερμάτινων “αγαθών”. Το καλοκαίρι του 2001 ο Tomas Maier πήρε στα χέρια του τη μάρκα Bottega και κατάφερε να μεγαλώσει να επεκτείνει και επιβιώσει η ιστορία των δερμάτινων ειδών, να συνεχίσει την ίδια δεξιοτεχνία που είχε γίνει ευρέως γνώστη αλλά και να φέρει νέα στοιχεία στην στο χώρο.


Ο σεβασμός που έδειξε ο Maier στη ιστορία που «κληρονόμησε» είναι προφανής από το λόγκο του οίκου και αλλά και από το πασίγνωστο σλόγκαν που υπήρχε στη δεκαετία του 1970 και εκείνος το επανέφερε “When Your Own Initials Are Enough”.

 

 

 

Με το σκεπτικό το επίκεντρο να είναι ο πελάτης της  Bottega Veneta, και  την τοποθέτηση των αρχικών (initials) πάνω στα προϊόντα που ξεκίνησε τον Απρίλιο, η προώθηση της εικόνας της εταιρείας μπαίνει σε μία άλλη διάσταση. Το INITIALS project του Bottega Veneta λοιπόν από φέτος την άνοιξη μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε πάνω στη τσάντα μας τα δικά μας αρχικά και με αυτό τον τρόπο να την κάνουμε ακόμα πιο μοναδική από ότι είναι.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή, από την στιγμή που θα επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να γίνει δικό σας, το χρώμα, το δέρμα, το σχέδιο και το πώς θέλετε να είναι γραμμένα τα αρχικά σας με τι χρώμα και σε πιο σημείο συνεχίζετε στη παραγγελία σας. Τα χρώματα για τα γράμματα διατίθενται σε λευκό, μαύρο, μπλε, κίτρινο του ηλιοβασιλέματος, κόκκινο του αίματος, ροζ της αντίκας και Ιρλανδικό πράσινο. Οι ειδικοί θα σας συμβούλευαν να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα για τα γράμματα άλλα εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

 

Από τον Ιούλιο, το INITIALS project είναι διαθέσιμο και για βαλίτσες και για όλα τα προϊόντα ταξιδίου.
Αναμφισβήτητα είναι μία πολύ ωραία ιδέα το να έχετε μία τσάντα, ένα πορτοφόλι ή ακόμα καλύτερα μία βαλίτσα με τα αρχικά σας. Ειδικά όταν έχετε την ικανοποίηση και πολυτέλεια να την “φτιάξετε” όπως ακριβώς επιθυμείτε και να είναι του επιπέδου  Bottega Veneta .

Δείτε το παρακάτω βίντεο… έχει ενδιαφέρον!

[vsw id=”t949ZimNn3Q” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Πηγή: http://www.yatzer.com/Bottega-Veneta-When-Your-Own-Initials-Are-Enough

photos © BOTTEGA VENETA INITIALS, © Costas Voyatzis for Yatzer.com

You may also like