Μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους

Η αλήθεια είναι πως πλέον οι γυναίκες ενημερώνονται πολύ σωστά και πολύ γρήγορα γύρω από τον κόσμο του μακιγιάζ. Οι συμβουλές ομορφιάς και τα βίντεο έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού του αθλήματος, ώστε να ξέρεις κάποια βασικά βήματα γύρω από αυτό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα, εκεί έξω, γυναίκες που το φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι, και μένουν πιστές στην φυσική ομορφιά ή ό,τι αυτό σημαίνει.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περίπου πέντε προϊόντα και μερικά πινέλα. Και σας βεβαιώνομαι πως ένα απλό καθημερινό και πρωινό μακιγιάζ δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, ούτε και κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, το οποίο πρέπει να έχετε στο DNA σας. Δεν είναι δύσκολο, και δεν πρόκειται να πάρει πολύ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες και θα αναθεωρήσετε την άποψη περί do not touch γύρω από αυτό το θέμα.

Αν δεν χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα foundation, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσετε τώρα. Στο εμπόριο, μπορείτε να βρείτε αμέτρητα προϊόντα που προσφέρουν μια μέτρια κάλυψη. Έτσι θα δημιουργήσετε την ιδανική βάση και δεν θα την αισθάνεστε σαν ξένο σώμα πάνω σας. Το True Match Lumi Cushion το αγαπάμε πολύ, γιατί είναι οικονομικό και έρχεται σε πολλές αποχρώσεις, οπότε και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρα ότι θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει σε εσάς, αφετέρου εφαρμόζεται πανεύκολα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για της ίδια τεχνολογίας προϊόντα των υπόλοιπων εταιρειών.

Όσο υπέρμαχοι της φυσικής ομορφιάς και αν είστε, ουδείς αγάπησε τους μαύρους κύκλους. Αλλά καθότι αρχάρια, το τελευταίο που θέλετε, είναι να γεμίσετε το νεσεσέρ σας με βαζάκια. Ένα concealer με απλικατέρ, όπως είναι το cashmere της Burberry θα σας λύσει τα χέρια κυριολεκτικά. Εφαρμόζετε την ποσότητα που επιθυμείτε και δουλεύετε το προϊόν με το ειδικό σφουγγαράκι της συσκευασίας.
Το μπρόνζερ και οι γυαλάδες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μας, και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδεικνύοντας το μακιγιάζ. Και κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από την Too Faced και το Sweetheart bronzer. Με δύο αποχρώσεις μέσα στην ίδια συσκευασία, μπορείτε να τονίσετε τις φυσικές γωνίες του προσώπου σας με την σκούρα απόχρωση. Τοποθετήστε την ανοιχτή στα ζυγωματικά σας και είστε έτοιμες.
Πως θα σας φαινόταν, αν σας λέγαμε πως τα προϊόντα των χειλιών, ενώθηκαν με εκείνα των ζυγωματικών. Το Lip & cheek bloom της Burberry έρχεται σε έξι δροσερές και ζουμερές αποχρώσεις και κάνει την ζωή μας παιχνίδι.
Δεν ξεχνάμε φυσικά την κορνίζα του προσώπου μας, τα φρύδια μας. Μολύβι, μάσκαρα ή υγρό, ανακαλύψτε εκείνο που σας διευκολύνει, έχοντας στο μυαλό σας, ότι θα το χρησιμοποιείτε συνέχεια. Εμείς αγαπάμε και σας προτείνουμε το μολύβι φρυδιών της Artdeco. Εφαρμόζεται πανεύκολα και χάρη στο ειδικό του βουρτσάκι μπορείτε να έχετε ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα σε μηδέν χρόνο.
Για το τέλος έχουμε την αγαπημένη μας μάσκαρα. Οι περισσότερες γυναίκες, δεν την αποχωρίζονται ποτέ, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν φορέσουν καθόλου μακιγιάζ. Η καινούργια μας λατρεία είναι η The Falsies Push Up Angel In Luminous Brown της Maybelline. Τι χρειαζόμαστε τα ολόκληρα βουρτσάκια, όταν μπορούμε να πάρουμε αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα μήκους και πυκνότητας, με το μισό.

 

You may also like