Μανιτάρια Sauté με σκόρδο & βούτυρο

ΥΛΙΚΑ:
3 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
500 γρ. Cremini μανιτάρια, καλά καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και κομμένησε λεπτές φέτες
½ κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​δεντρολίβανο ή θυμάρι
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας

Garlic-Butter-Sauteed-Mushrooms-GI-365-4ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ψιλοκόψτε τα βότανα που έχετε επιλέξει. Ανεβάστε τη θερμοκρασία και προσθέστε το βούτυρο στο τηγάνι.
Όταν το βούτυρο λιώσει, προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το δεντρολίβανο ή το ψιλοκομμένο θυμάρι
Σοτάρετε τα μανιτάρια για μερικά λεπτά και μετά ανακατέψτε τα…

Μαγειρεύετε μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν και να καψαλιστούν στις άκρες για περίπου 5-8 λεπτά στο σύνολο.
Σερβίρετέ τα αμέσως.
Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε κι αργότερα σε ομελέτα, σαλάτα, ζυμαρικά ή ριζότο.

Πηγή: εδώ

You may also like