Μεγάλη επιστροφή για τους Rolling Stones

Τα 50 τους χρόνια στη διεθνή μουσική σκηνή γιόρτασαν χθες στη σκηνή του Λονδίνου οι Rolling Stones, με την πρώτη τους συναυλία μετά από πέντε χρόνια αποχής.

Είκοσι χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην O2 Arena για να δουν από κοντά τους γερόλυκους της ροκ.

Στην σκηνή της συναυλίας – που διήρκησε πάνω από δύο ώρες- ανέβηκαν τα τέσσερα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος -Μικ Τζάγκερ, Ρόνι Γούντ, Κιθ Ριτσαρντς και Τσάρλι Ουάτς. Την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η ένωση – για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια- με το πρώην μέλος του συγκροτήματος, τον μπασίστα Μπιλ Ουάιμαν.

Επίσης, στη σκηνή ανέβηκαν η ντίβα της αμερικανικής R&B Μαίρη Τζέι Μπλιτζ – ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Τζάγκερ το ντουέτο «Gimme Shelter», ο Τζεφ Μπεκ – που ερμήνευσε το τραγούδι «I’ m Going Down» και ο κιθαρίστας Μικ Τέιλορ, με τον οποίο το συγκρότημα εκτέλεσε διάφορα τραγούδια.

Οι πιστοί θαυμαστές του συγκροτήματος δεν αποθαρρύνθηκαν από την ιδιαιτέρως υψηλή τιμή των εισιτηρίων, κάτι για το οποίο είχαν επικριθεί οι Rolling Stones, καθώς όσοι βρέθηκαν στην συναυλία κατέβαλαν αντίτιμο έως και 500 ευρώ.

Η εμφάνιση των Stones ήταν η πρώτη από τις πέντε συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν, και σηματοδοτούν την 50η επέτειο τους, στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ονομάζεται «50 χρόνια και δεν έχει τελειώσει». Μια δεύτερη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στον ίδιο χώρο και τρεις στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ και το Νιου Τζέρσεϊ στις 8 Δεκεμβρίου.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

You may also like