Μελωμένος Σολωμός σε αλουμινόχαρτο

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλιτζάνι μέλι
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. ξύδι από λευκό κρασί
1 κ. σ. φρέσκο ​​θυμάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 φιλέτα σολωμού

IMG_5515editΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Βάλτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου σε ένα ταψί ή σε μία σχάρα…
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά το μέλι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, ξίδι από λευκό κρασί, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετήστε το σολομό στο φύλλο ψησίματος και διπλώστε τις 4 πλευρές. Περιχύνετε με ένα κουτάλι το μείγμα πάνω από το σολομό. Καλύψτε με το αλουμινόχαρτο τον σολομό, καλύπτοντας τον πλήρως.
Βάλτε το στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 13-15 λεπτά.

Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: εδώ

You may also like