Μεσημέρι Καθαράς Δευτέρας @St. George Lycabettus

afisaΑν έχετε αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας να παραμείνετε στο «κλεινόν άστυ» και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef , Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο σαρακοστιανό buffet στο Grand Balcon. Λαγάνες χειροποίητες, ριζότο με φρέσκα κτένια, μπακαλιάρο τηγανητό με κρούστα μαϊντανού, σκουμπρί πιπεράτο, μύδια με ούζο ,φακές με κάππαρη, μαύρα φασόλια με τσίλι , σαλάτα με κουκιά, ψητά σπαράγγια και άλλα τόσα.

Από την άνετη πολυθρόνα σας θα παίζετε το παιχνίδι «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά με gross plan τον Παρθενώνα.

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, κατασκευή χαρταετών,ζωγραφική, παραμύθια και μαγικά τρικ σε έναν κόσμο ονειρικό .

Για τα βράδια σας, σας περιμένουμε στο La Suite Lounge Bar, δίπλα στο gourmet εστιατόριο Le Grand Balcon σε ατμόσφαιρα καρναβαλιού… Τολμήσετε να δοκιμάσετε μετά το δείπνο τα 3 ολοκαίνουρια «Carnival Cocktails» που έχει δημιουργήσει ο barman, Τάκης ειδικά για τις Απόκριες: Moulin Rouge ,  Rio de Janeiro και  Viva Venezia!

Τιμή κατ΄άτομο : 33€
Παιδιά έως 12 ετών 30% έκπτωση

St.George Lycabettus Boutique Hotel
Τηλ. 210 7416000
www.sglycabettus.gr
Δεινοκράτους 1
Πλατεία Δεξαμενής

You may also like