Μετά σου λένε ότι φταίνε οι γυναίκες που γκρινιάζουν, από τη Νατάσσα Βουδούρη

14823_10202862629704503_3548780255282718887_nΌταν η γυναίκα πέσει θύμα του έρωτα ενός άντρα συγχωρά εύκολα. Όμως είναι κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δεν μπορεί να τα προσπεράσει και δυσκολεύεται να τα παραβλέψει. Όλοι οι άντρες κάνουν λάθη μέσα στη σχέση τους και αυτό εξαρτάται από την συμπεριφορά τους. Μερικές φορές ζηλεύουν υπερβολικά. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στην κτητικότητα και στην εμμονή. Υπάρχουν αρκετοί άντρες που είναι υπερβολικά κτητικοί όσο αφορά στις γυναίκες τους και για να γιατρέψουν την ζήλια τους αυτή, καταλήγουν να εισβάλουν στον προσωπικό τους χώρο. Θεωρούν εμάς  “Κατίνες” αλλά και εκείνοι κρυφά ψάχνουν το κινητό και αν δεν έχουν φτάσει σε αυτήν την πράξη, σίγουρα περνάει από το μυαλό τους. Δείχνουν πως είναι ανεξάρτητοι και δεν τους νοιάζει τίποτα αλλά από μέσα τους βράζουν! Μια γυναίκα μπορεί να ανεχτεί τη ζήλια για ένα διάστημα, αλλά κάποια στιγμή δεν θα την αντέξει άλλο.

Οι περισσότεροι άντρες υπερβάλλουν και κάνουν επίδειξη. Μέχρι για το πιο ασήμαντο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να εντυπωσιάσουν. Η μετριοφροσύνη είναι μεγαλείο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην υπερβάλλετε ούτε να περηφανεύεστε όταν μιλάτε. Είναι κάτι που μπορεί εύκολα εμάς τις γυναίκες να μας ξενερώσει. Ένα άλλο που σιχαίνεται κάθε γυναίκα, είναι όταν ο άντρας σταματά να δείχνει πως είναι ο άνθρωπος που ήταν, στα αρχικά στάδια της σχέσης. Στην αρχή δηλαδή όλοι δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους και χρησιμοποιούν όλοι τους την γοητεία για να ρίξουν μια γυναίκα. Μας τάζουν ροματζάδα, αγάπες και λουλούδια. Μόλις σταθεροποιηθεί η σχέση αρχίζουν και θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα και ξεκινούν οι αλλαγές. Όσος καιρός και να περάσει δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να σέβεται την γυναίκα που έχει δίπλα του. Από την αρχή μέχρι το τέλος της σχέσης ο άντρας πρέπει να παραμένει κύριος και να έχει τρόπους.
Δεν σημαίνει ότι 10171000_10202862631184540_1225769352738858529_nεπειδή έχει σχέση πολύ καιρό πρέπει να κάνει σαν γουρούνι! Και τώρα που είπα γουρούνι… Εντάξει καταλαβαίνω πως όταν βλέπει μια αντροπαρέα μπάλα τα ξεχνάει όλα και δεν θέλουν να τους λέμε κουβέντα. Αλλά όχι να κάνετε και έτσι! Ούτε είμαστε αναγκασμένες στο τέλος του αγώνα να μαζεύουμε το χαμό που κάνετε. Φτάνει που ανεχόμαστε την γκρίνια σας όταν χάνει η ομάδα σας.

Μπορείτε να αγαπάτε μια γυναίκα όσο θέλετε αλλά αν δεν της δείξετε τον σεβασμό που της αξίζει, το πιθανότερο είναι πως δεν θα σας ερωτευτεί ποτέ με όλη της την καρδιά. Για μια γυναίκα ο σεβασμός του εαυτού της, είναι το πιο σημαντικό πράγμα και καμιά γυναίκα με αξιοπρέπεια δεν θα σας άφηνε να παίξετε με αυτόν. Έτσι ανεξάρτητα από αυτά που περνάτε ή το πόσο θυμωμένοι είστε, μην δείξετε ποτέ έλλειψη σεβασμού.

Α! Και μια τελευταία συμβουλή: Αφού θεωρείτε πως είστε οι “άντρες της σχέσης” κρατήστε χαρούμενη τη γυναίκα και μην της δώσετε την αφορμή για να παραπονεθεί.

Η Νατάσσα Βουδούρη διατηρεί το Blog της και μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα της στο facebook, προκειμένου να ακούσετε την εκπομπή της, “Μουσική Πάσα” …

You may also like