Με τη βοήθεια της nannuka… #twramporeis

Είναι από τα πιο πετυχημένα slogan που έχω διαβάσει τελευταία και πραγματικά ταιριάζει απίστευτα στην περίσταση της nannuka! Γιατί αν θέλεις να κάνεις πράγματα και δεν μπορείς λόγω των παιδιών, τώρα πραγματικά μπορείς … και με το παραπάνω!
shopping

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω θα σας δώσουν απίστευτες ιδέες για το τι μπορεί να στερείστε καθημερινά ως μαμάδες, γιατί μπορεί να είστε απορροφημένες από τις “υποχρεώσεις” της καθημερινότητας! Ειλικρινά, δεν είναι κακό να έχεις ανάγκη να πας για έναν καφέ με τις φίλες σου, τον αγαπημένο σου ή ακόμα και με τη μαμά σου και να μην θέλεις να αγχώνεσαι για το πως απασχολούνται εκείνη την ώρα τα παιδιά σου!
Enjoy_coffee

1date

Φαντάσου να μπορούσες να βρεις έναν έμπιστο άνθρωπο για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σου. Κάποιον να ξεκουράσει τη γιαγιά και να αντικαταστήσει την.. τηλεόραση! Να διαβάζει τα παιδιά την ώρα που έρχεσαι από το γραφείο κατάκοπη, ενώ θα προτιμούσες να αφιέρωνες τον χρόνο αυτόν σε αγκαλιές και παιχνίδια. Ή να είχες δίπλα σου κάποιον έμπειρο στις οικιακές εργασίες, τη στιγμή που το άπλωμα των ρούχων τα μεσάνυχτα και το σιδέρωμα στις 7 το πρωί έχει από καιρό πάψει να έχει… πλάκα!
Τώρα μπορείς!

25again

Με περισσότερες από 16 ειδικότητες για το παιδί, η Nannuka έχει αλλάξει τη ζωή περισσότερων από 3000 γονέων σε όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα απέναντι στη φύλαξη, την εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
#twramporeis κι εσύ να ζήσεις τις στιγμές που αξίζουν, να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να υποστηρίξουν εσένα και τις ανάγκες τις οικογένειάς σου και να επενδύεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε αυτά που μετράνε ουσιαστικά.

granny eachchild

Κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, διέδωσε τα νέα στους φίλους σου και κέρδισε:
1. 2 διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι σε Junior Suite με πρωινό στο Πήλιο,
12 Months Luxury Resort1
2. 1 ώρα μοναδικής χαλάρωσης και ευεξίας στο Beehive Spa,
The APIVITA Experience Store
3. 2ωρο δημιουργικής απασχόλησης σε παιδικό πάρτι, Nannuka
Διάλεξε το motto που σε αντιπροσωπεύει, κοινοποίησέ το στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 1 από τα παραπάνω δώρα, μόνο για σένα!

You may also like