Μιαμ, μιαμ… για τη συνεργασία της ΕΒΓΑ και των Μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πόση τελειότητα συγκεντρωμένη σε μία μπουκιά παγωτού σε συνδυασμό με τα  αγαπημένα μπισκότα των παιδικών μας χρόνων;

Η γεύση ανακαλεί μνήμες και διαχρονικές αξίες. Λες καλοκαίρι κι αμέσως θυμάσαι παγωτό, μ’ εκείνη την αξεπέραστη γεύση ΕΒΓΑ – άρωμα βανίλιας, πλούσια κρέμα, απαλή υφή. Λες μπισκότο και οι αισθήσεις πλημμυρίζουν από τις μοναδικές, ευωδιαστές συνταγές των αγαπημένων, τραγανών μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – τα ΠΤΙ ΜΠΕΡ και τα ΓΕΜΙΣΤΑ.

Για το φετινό καλοκαίρι, οι δύο αυτές ιστορικές ελληνικές μάρκες  –η ΕΒΓΑ από το 1936 και η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από το 1922 – ενώνουν τα χέρια και δίνουν άλλη διάσταση στη γεύση με δύο νέες, απίθανες προτάσεις παγωτών:

ΕΒΓΑ Σάντουιτς με μπισκότα Πτι-Μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Το πρώτο μπισκότο της ελληνικής αγοράς, με τη μοναδική συνταγή που μυρίζει φρεσκοψημένη ζύμη αγκαλιάζει την αξεπέραστη γεύση της πλούσιας, απαλής σαν βελούδο, κρέμας παγωτού, με άρωμα βανίλιας, ίδιο ακριβώς όπως τότε, που η ΕΒΓΑ έφτιαξε το πρώτο παγωτό ξυλάκι στην Ελλάδα.

Ένα υπέροχο, σάντουιτς-σνακ για όλες τις ώρες και  περιστάσεις!

ΕΒΓΑ 4Χ4 με Γεμιστά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τα λατρεμένα κι απολαυστικά ΓΕΜΙΣΤΑ μπισκότα Παπαδοπούλου συνδυάζονται για πρώτη φορά με λαχταριστό παγωτό ΕΒΓΑ. Κυκλοφορούν σε 2 αξεπέραστες γεύσεις, βανίλια ή σοκολάτα, για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, διασκέδαση και παγωτο-απόλαυση στην παραλία! Διατίθενται και σε πολυσυσκευασία για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου.

Γιατί όταν λέμε ΕΒΓΑ εννοούμε μια πανδαισία δροσιάς και απολαυστικών παγωτών, κι όταν λέμε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ εννοούμε ανεπανάληπτη αίσθηση από φρέσκα, μυρωδάτα μπισκότα. Δύο θρυλικά ονόματα συναντιούνται για πρώτη φορά και δημιουργούν εκρήξεις απόλαυσης για να χαρίσουν δροσιά στο καλοκαίρι μας!

 

You may also like