Μουσική και kite για τα Everyday Girls @MTV

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και τα κορίτσια του MTV Greece έχουν συνειδητοποιήσει για τα καλά πως καλοκαίρι χωρίς μουσική δεν γίνεται! Έτσι συναντούν δύο καλλιτέχνες από δύο αρκετά διαφορετικούς χώρους για να μιλήσουν για.. μουσική, κορίτσια, την Αθήνα μας και τους προβληματισμούς μιας γενιάς που δείχνει να τα καταφέρνει μέσα στην κρίση.

edg1Η Μυρτώ συναντά στο Faust τον πιο ρομαντικό καλλιτέχνη της γενιάς του. Ο Γιώργης Χριστοδούλου, μεταξύ Βαρκελώνης και Αθήνας, επιμένει να γράφει και να τραγουδά ρομαντικά, ταξιδιάρικα και πολύ αισιόδοξα. Ο ίδιος έχει εδώ και λίγο καιρό αφήσει την Ελλάδα και μένει μόνιμα στην Καταλανική πρωτεύουσα. Μιλά για τη ζωή εκτός Ελλάδας, σε μια πόλη που έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να τον δεχτεί. Γιατί επιστρέφει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, τι τον φέρνει πίσω και τι τον διώχνει; Ποια γεύση αφήνει σε έναν Έλληνα η ζωή εκτός πατρίδας και συγκεκριμένα η Ισπανία και πόσο πιο εύκολο ή όχι είναι να δημιουργήσει ένα ελληνικό μυαλό στο εξωτερικό;

edg3Η Μαριάνθη από την άλλη, πάει θάλασσα! Στην παραλία του Φαλήρου συναντά τον Ανδρέα από τους Housetwins. Μαζί μιλούν για το τραγούδι, τη νέα γενιά καλλιτεχνών, τις fans και το kitesurf. Ο Ανδρέας είναι μεγάλος φαν του αθλήματος και μυεί τη Μαριάνθη στα μυστικά του. Ο νεαρός καλλιτέχνης, αφήνει για λίγο τη μουσική και ανεβαίνει στη σανίδα του για να… δαμάσει τα κύματα και τον αέρα! Τους Housetwins, τους γνωρίσαμε με τη μεγάλη επιτυχία τους το “Never”, συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό με μια σειρά κομματιών και επιστρέφουν με τον χαρακτηριστικό house-dance ήχο τους, δίνοντας την υπόσχεσή τους πως το φετινό καλοκαίρι θα έχει και πάλι κάτι από τις μουσικές τους!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like