Μπείτε σε ανοιξιάτικο mood με ένα ζευγάρι πέδιλα!, από τη Λίνα Γριβογιάννη

Cover1Υπάρχουν ψηλοτάκουνα πέδιλα και ίσια, όλες έχουμε σε όλα τα ύψη και τα σχέδια, με τακούνι ή χωρίς, πλατφόρμες και σε όλο το φάσμα χρωμάτων. Αυτή τη σεζόν, τα χρώματα που μπορούμε να διαλέξουμε είναι τόσα πολλά που πραγματικά βλέποντάς τα αρχίζεις να χάνεσαι, ξεκινούν από νέον μέχρι παστέλ χρώματα καραμέλας. Το μονόχρωμο επίσης επιστρέφει αλλά και η δεκαετία του ’60 -σαν τάση- που ενέπνευσε διάφορα σχέδια και εκτυπώσεις arty pop, τα οποία συμπίπτουν και με ethnic, εμπνεύσεις. Τα κλασικά και ρετρό πέδιλα με μεταλλικό φινίρισμα, είναι μοντέρνα, αλλά και με τα συνθετικά υλικά όπως πλέξιγκλας.

Τα «Ethnic» είναι φτιαγμένα από ύφασμα με print και αποτελούν μια “τεράστια” τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι φέτος. Ένα ογκώδες πέδιλο είναι κομμάτι μιας ιστορικής αναδρομής στη δεκαετία του ’70.

Reiss-1971-Paula-139
Αν προτιμάτε διαχρονικές και μορφές κλασικές μπορείτε να αγοράσετε τις τελευταίες τάσεις, όπως σανδάλια με τελειώματα από φερμουάρ, ή ένα εντυπωσιακό τακούνι «κώνου» που είναι μία από τις πιο hot τάσεις σχεδιασμού της εποχής, χωρίς συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα.

MandS-Autograph-Navy-Mix-T-Bar-Sandal-39.50

Αν ψάχνετε για ένα πιο επίσημο πέδιλο, το cut-out σχέδιο πλέγματος είναι μια εξαιρετική επιλογή για το 2013.
Επίσης, αυτά τα όμορφα λουλούδια στα παπούτσια που έχουν τα πέδιλα της Nine West είναι ότι πρέπει σαν επιλογή για ένα διάλειμμα από την πόλη, ή σαν μία μεγάλη εναλλακτική λύση στα τακούνια μέσα στο καλοκαίρι. Τα παστέλ χρώματα εξάλλου και κυρίως το ροζ λουλούδι, θα δώσει ένα θηλυκό τόνο σε κάθε ντύσιμο.

fd
Ακόμα το χρώμα του γαλαζιου και το κίτρινο neon, -σε αντίθεση με τις επιταγές της δεκαετίας του ’60 που είναι πιο πολύ στο μονόχρωμο και σε ένα αφηρημένο μοτίβο print -συγκεντρώνονται σε ένα μία πιο cut-out, αισθητική.

rvs

Φέτος είναι η εποχή που μπορείτε να συνδυάσετε την τάση για τα μεταλλικά και τα παστέλ σε ένα ζευγάρι. Το όμορφο ροζ χρώμα δίνει μια θηλυκή χροιά και το μέταλλο αναλαμβάνει να δώσει τη λάμψη και την ένταση που του λείπει.

dn
Αγαπάμε τις criss-cross cut-out λεπτομέρειες που δίνουν μια σύγχρονη αλλά και γραφική αίσθηση στο πέδιλο που φοράμε. Ένα τέτοιου τύπου παπούτσι μπορεί να σας συνοδεύει από την πρώτη μέρα του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και το ιδανικό για διακοπές μακριά, πολύ μακρία από το «κλεινόν άστυ».

You may also like