Μυρτώ Κάζη & Νικολέττα Ράλλη σε γαστρονομικές αναζητήσεις!

Screen Shot 2014-05-14 at 3.29.25 PMΗ Μυρτώ Κάζη συναντά τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τον εμπνευστή ενός project που έγινε σε ελάχιστο καιρό talk of the town. O εμπνευστής μιας πιο εξευγενισμένης λαικής αγοράς στην απλή της μορφή, λέει στην παρουσιάστρια του MTV πως δημιούργησε το Farmers Republic με στόχο να “επαναφέρει στο τραπέζι μας κλασικές αξίες που είχαμε ξεχάσει. Είναι καιρός να εκτιμήσουμε όσα παράγει η ελληνική γη” εξηγεί ο Δημήτρης που ονειρεύτηκε να δώσει μια νέα διάσταση και νεανική, εναλλακτική προσέγγιση, στην… ντομάτα και τα κρεμμύδια! “Οι καλές ιδέες είναι οι απλές ιδέες”, λέει και συνεχίζει “οι Έλληνες στρέφονται πάλι στο ελληνικό προϊόν, ο κόσμος ζητάει το πιο original” και σε αυτό το σκεπτικό στήριξε την ιδέα του για να προχωρήσει σε ένα τόσο πρωτοποριακό project!

Screen Shot 2014-05-14 at 3.10.31 PMΑπό την άλλη η Νικολέττα Ράλλη συναντά τον Πάνο Φασουλή, τον chef που γνωρίσαμε πριν χρόνια στο “TV Stars παρουσιάστε” και μαζί μιλούν για το νέο trend των private cooking lessons και του private dining. Ο Πάνος, ετοιμάζεται να μετακομίσει μέσα στον επόμενο μήνα στο Dubai όπου τον περιμένει μια πολύ καλή δουλειά και εξηγεί στην παρουσιάστρια του MTV πως είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να μαγειρεύεις για λίγα άτομα. Το Private Dining που παίρνει διαστάσεις στην Αθήνα είναι το concept που θέλει την οικοδέσποινα να μην μαγειρεύει η ίδια για τους καλεσμένους της, αλλά να προσλαμβάνει έναν chef για να αναλάβει την κουζίνα!

Ο ίδιος λατρεύει τα σκυλιά, γι’ αυτό και στη συνέντευξη ήρθε με το λαμπραντόρ του, τον Πάρη και τα κουταβάκια του, ενώ αν έπρεπε να τρώει ένα φαγητό για όλη του τη ζωή αυτό θα ήταν το πιο απλά μαγειρεμένο ψάρι. “Ψάρι όποιας κατηγορίας, στη σχάρα με λεμόνι και αλάτι”, λέει γελώντας και εκμυστηρεύεται πως ποτέ δεν βαριέται να μαγειρεύει για το κορίτσι του, αρκεί να είναι ερωτευμένος!

MTV EVERYDAY GIRLS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/05 ΣΤΙΣ 20:30 @MTVGREECE

You may also like