Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του 50 Shades Freed

Και μας αποκαλύπτει ένα νέο στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας.

Ένα νέο τρέιλερ της τρίτης και τελευταίας ταινίας του «50 Shades of Grey», «50 Shades Freed», κυκλοφόρησε τις πρώτες ημέρες του 2018 και μαζί με αυτό και η είδηση ότι η Anastasia Steele (κι εντός ολίγου Grey) είναι έγκυος με το πρώτο τους παιδί. Η είδηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία, όμως αυτοί που έχουν μείνει αυστηρά στις ταινίες βρέθηκαν εξ απροόπτου και τώρα μένει να δουν πώς θα πάρει τα νέα ο λάτρης των BDSM, Christian.
Στο τρίτο κεφάλαιο της τριλογίας του 50 Shades of Greyθα δούμε το γάμο μεταξύ των δύο, την προσαρμογή της Anastasia στο πολυτελές life style του Christian αλλά και τους παράπλευρους «εχθρούς» τους, την αρχιτέκτονα του νέου τους σπιτιού που φλερτάρει τον Christian και το πρώην αφεντικό της Anastasia, Jack Hyde, που δε φαίνεται να θέλει να την αφήσει να απολαύσει τη νέα της ζωή.
Η ταινία θα προβληθεί, όπως κάθε χρόνο, ανήμερα τους Αγίου Βαλεντίνου, στις 9 Φεβρουαρίου, με το cast να αποτελείται από τους: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Marcia Gay Harden, Rita Ora, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Reinnie, Bruce Altman,Robinne Lee και Brant Daugherty.

You may also like