Μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά…από την Ελευθερία Σπυράκη

2843dd2c12ebede49d48dde1b9e8cb46Αν και το κεφάλαιο «σχέση» τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες δεν μας ταλανίζει ιδιαίτερα, ωστόσο όλους τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, αφού ο ερωτικός τομέας καλός ή κακός θεωρείται το Α και το Ω.

Βέβαια, επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε , τα δεδομένα των ανθρώπινων σχέσεων με τα χρόνια έχουν περάσει σε άλλη φάση, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τι πραγματικά θέλουν κάποιοι άνθρωποι από εμάς ή για την ακρίβεια, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, πάμε να δούμε τα οκτώ σημάδια τα οποία θα μας αποκαλύψουν, αν το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει τρέφει παρόμοια αισθήματα με εμάς:

  • Χαμόγελο: «Γέλα μου, όπως και χθες γέλα μου», μάλλον κάτι ήξερε όταν το ερμήνευσε η Δέσποινα (Βανδή).

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πραγματικά ένα καλό σημάδι και, όταν πρόκειται για φλερτ, είναι ένας από τις πιο προφανής ενδείξεις ότι  ενδιαφέρεται για σας. Αν παρατηρήσετε ότι εκείνος σας χαμογελά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι σας συμπαθεί και θέλει να σας πλησιάσει.

  • Ντροπαλός:  Ίσως ξέρετε πώς είναι δύσκολο άτομα ιδιαιτέρως ντροπαλά να φλερτάρουν με την ίδια ευκολία όπως όλοι οι υπόλοιποι , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τέτοιου είδους ανθρώπους. Αν παρατηρήσετε ότι ένας άντρας κοκκινίζει, αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που προσπαθεί να φλερτάρει μαζί σας. Το κοκκίνισμα αποτελεί μια σωματική λειτουργία, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, σίγουρα όμως μας αρέσει όταν το παθαίνουν άλλοι με εμάς.
  • Οπτική επαφή: Αυτό το σημείο είναι λίγο δύσκολο, αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή. Η οπτική επαφή είναι σημαντική κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας και εμείς πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτή τη μορφή της γλώσσας του σώματος όσο συχνά μπορούμε. Ανάλογα με το πόσο καιρό ένας άνθρωπος σας «κορτάρει»κοιτάζοντας σας, η οπτική επαφή μαζί του, μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε αν του αρέσετε ή όχι. Εάν πάλι το άτομο που σας ενδιαφέρει, σας κοιτάει λίγο παραπάνω από το κανονικό ή από εκείνο που συνηθίζεται σε φιλικό επίπεδο, τότε σίγουρα κάτι καλό ψήνεται .
  • Μίμηση : Μερικές φορές οι άντρες μιμούνται τις αντιδράσεις και τις κινήσεις της γυναίκας που τους ενδιαφέρει, χωρίς καν να το καταλαβαίνουν. Η μίμηση είναι άλλο ένα σημάδι ότι φλερτάρει μαζί σας, όσο και αν σας παραξενεύει. Για παράδειγμα, αν γελάτε και δείτε ότι γελάει και εκείνος παράλληλα, ή κάνει ότι κάνετε εσείς τότε το πράγμα μιλάει από μόνο του . It’ssosimple!
  • 99ec61455694d9c4645e6c6b4ff8d055Φλερτ εξ’ επαφής: Εάν κατά την διάρκεια του φλερτ σας αντιληφθείτε ότι ανά τακτά διαστήματα ακουμπά επάνω σας,τότε αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι του αρέσετε. Όταν όμως ένας άντρας σας αγγίζει «και καλά»κατά λάθος, τότε σίγουρα αυτό θεωρείται μια ένδειξη ενδιαφέροντος την οποία όμως πρέπει να εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή, άλλωστε και στην καθημερινότητα ακουμπάμε πράγματα τα οποία μας τραβούν την προσοχή και μας εντυπωσιάζουν.
  • Γέρνει το κεφάλι του πάνω σου: Ο τρόπος που ένας άνθρωπος γέρνει το κεφάλι του, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σας συμπαθεί. Αν γέρνει το κεφάλι προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει ότι ακούει με προσοχή κάθε λέξη που λέτε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι πολύ δεκτικός σε ό,τι συζητάτε και αυτός είναι πραγματικά ενδιαφέρον για την μεταξύ σας  συνομιλία.
  • Διαστολή της κόρης του ματιού: Όσο περίεργο και να σας ακούγεται μερικές φορές οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται και γίνονται μεγαλύτερες. Αντίθετα,όταν δεν μας αρέσει κάτι που διακρίνουμε τότε επανέρχονται στο κανονικό. Εάν λοιπόν παρατηρήσετε ότι τα μάτια του κατά την διάρκεια τα συζήτησης μαζί σας διαστέλλονται, τότε είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια ότι τον ενδιαφέρεται και ότι του αρέσει πολύ αυτό που στέκεται απέναντι του , δηλαδή, εσείς.
  • Νευρικότητα: Βλέπεις να κάνει νευρικές κινήσεις κατά την διάρκεια της συνομιλίας σας; Αυτό μάλλον θα έπρεπε να σε απασχολεί λιγάκι. Συνήθως όταν κινούμαστε νευρικά απέναντι στο αντίθετο φύλλο είναι επειδή υπάρχει μια πιθανότητα να ντρεπόμαστε ή να μην βρίσκουμε τρόπο να το προσεγγίσουμε. Για αυτό λοιπόν, αν δείτε το φλερτ σας να κινείται με νευρικότητα ή αντιδρά σπασμωδικά, μάλλον κάτι τρέχει.

 Αν λοιπόν, έχετε εντοπίσει μία ή παραπάνω από τις ενδείξεις που αναφέραμε, τότε είστε σε καλό δρόμο και γιατί όχι…. ίσως να βρίσκεστε στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα!

You may also like