Μ.Βρετανία: Ένας άντρας, 5 γυναίκες και 18 παιδιά

strange family 18children 5 wivesΜπορεί η πολυγαμία να είναι παράνομη στη Μεγάλη Βρετανία, όμως αυτό δε σταμάτησε τον Phillip Sharp, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «ανεξέλεγκτος ραβίνος», να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή της… οικογένειας.

Ζει σε μια φάρμα στο ανατολικό Sussex μαζί με τις πέντε συζύγους του, τα 18 τους παιδιά και μία από τις… πεθερές του, τη Maureen, η οποία επιβλέπει τα πάντα.

Οι απόψεις του 53χρονου Sharp έχουν δεχτεί έντονη κριτική, καθώς πιστεύει ότι «όλες οι γυναίκες χρειάζονται ένα σύζυγο», «ορισμένοι ομοφυλόφιλοι έχουν το δαίμονα μέσα τους» και «οι μαύροι έχουν χαμηλή αυτό-εκτίμηση».

Τώρα ο 53χρονος ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή της 10 ετών κόρης του Ellie με τίτλο «The Girl With Seven Mums», το οποίο θα μεταδοθεί την Πέμπτη από το Channel 5.

Το ντοκιμαντέρ είχε γυριστεί όταν ακόμη είχε επτά γυναίκες, δύο εκ των οποίων στην πορεία… αποστάτησαν.

gi1

Η ζωή της Ellie περιστρέφεται γύρω από τις εργασίες στη φάρμα, τα μαθήματα που παρακολουθεί στο σπίτι από την αυστριακή σύζυγο του πατέρα της Hannah και πώς περνά τον υπόλοιπο χρόνο της με τα αδέρφια της και τις πέντε (πια) μαμάδες της!

«Ο μπαμπάς είχε ένα όραμα, στο οποίο ο Θεός του είπε να έχει επτά συζύγους» λέει η πρωταγωνίστρια της σειράς για το μοντέλο της οικογένειάς της. «Δε θα άντεχα στη σκέψη να μη ζω με όλες μου τις μαμάδες» προσθέτει.

Παρότι τις αποκαλεί συζύγους του, στην πραγματικότητα δεν είναι παντρεμένος με καμία από αυτές, όμως όλες τους έχουν πάρει όρκους και φορούν βέρες.

Ο Sharp δημιούργησε την… «οικογένειά» του όταν χώρισε από την πρώην –και νόμιμη- σύζυγό του πριν από 15 χρόνια.

Έκανε σχέση με τη Judith και λίγο αργότερα… του ήρθε το «όραμα».

Το χαρέμι του επεκτάθηκε με την πρώην νταντά των παιδιών του, τη Margo από τη Νέα Ζηλανδία, τη Vreni (41 ετών) από την Ελβετία και τις Hannah (54), Chava (67), Tracey (45) και Karyn (32).

Μαζί τους απέκτησε 18 παιδιά, τα οποία οφείλουν να ακολουθούν τους… περίεργους κανόνες του. Ένας εξ αυτών ήταν ότι πήρε την μόλις 3 μηνών Ellie από τη μητέρα της Margo για να τη μεγαλώσει η Judith.

«Ήταν φανερό ότι δε μπορούσα να σε μεγαλώσω εγώ. Δεν είχα την ικανότητα. Ανέλαβε η Judith και αυτό ήταν καλό. Με έκανε καλύτερη από πολλές απόψεις» είπε η μητέρα της Ellie όταν ρωτήθηκε από τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ.

Αμέσως μόλις τελείωσε τη φράση της, ξέσπασε σε κλάματα, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline.

gi3

«Η Margo είχε πολύ ισχυρό χαρακτήρα και εναντιωνόταν στους άντρες. Ήταν τόσο δυνατή η επιρροή της, που περνούσε στην Ellie. Η Ellie με απέρριπτε. Η μαγεία των γυναικών εκμηδενίζει την αγάπη και το σεβασμό που όλα τα παιδιά οφείλουν στους πατεράδες τους» είπε από την πλευρά του ο Sharp για το θέμα.

Κι αν η συμπεριφορά του έχει… διώξει δύο από τις συζύγους του, μένοντας με πέντε, η κόρη του εξακολουθεί να τον περιγράφει ως «καταπληκτικό», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Έχω πει στο μπαμπά μου ότι στο μέλλον δε θα με πείραζε να έχω έναν άντρα με άλλες έξι γυναίκες. Έτσι έχω μεγαλώσει» λέει ακόμη.

You may also like