Νέα γκάμα αντηλιακών από την Nuxe για φέτος το καλοκαίρι

Η σειρά αντηλιακών της Nuxe, Nuxe Sun διευρύνεται με  πολλά  νέα προϊόντα τα οποία θα μας κρατήσουν προστατευμένες περισσότερο από ποτέ, φέτος το καλοκαίρι… χάρη στον ηλίανθο, υάκινθο και άνθη PauKe που έχουν εμπλουτιστεί!

Το πρώτο πρόκειται για ένα spay υψηλής προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα με SPF 50. To προϊόν είναι εμπλουτισμένο με ηλίανθο, υάκινθο, άνθη KauPe, εκχύλισμα πρωτεΐνης ρυζιού και βιταμίνη E, προστατεύει την επιδερμίδα αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση, διατηρώντας την ενυδατωμένη για 4 ώρες και καταπραΰνοντάς την ταυτόχρονα από την αίσθηση καύσου που προκαλείται από τον ήλιο.

Είναι η πρώτη σειρά με ηλίανθο και ανθόνερο υακίνθου, η οποία επιταχύνει το μαύρισμα χάρη στους σπόρους χαρουπιών, ενώ ο συνδυασμός χημικών φίλτρων, ρυζιού, δενδρολίβανου και ζαχαρότευτλου προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB.

Η σειρά, επίσης περιλαμβάνει Κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας SPF 50 και SPF 30, προσφέρει υψηλή προστασία την ακτινοβολία UVA/UVB, αντιγηραντική προστασία αλλά και λαμπερό μαύρισμα.Με τα μοναδικά της συστατικά από υάκινθο και ηλίανθο εγγυάται λαμπερό και ασφαλές μαύρισμα με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.Συμβάλει στην προστασία της επιδερμίδας από UVA/UVB ακτινοβολία και από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης. Ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος, διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προστατεύει από τους ερεθισμούς.

To λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα SPF 30, είναι ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.

Ενυδατικό, προστατευτικό γαλάκτωμα που επανορθώνει τα μαλλιά,  προστατεύει το χρώμα τους, ξεμπερδεύει και ενισχύει τη φυσική τους λάμψη από τη ρίζα έως την άκρη.

Το ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας λόγω της μοναδικής σύνθεσής του με εκχύλισμα πρωτεΐνης ρυζιού και ανθόνερο υάκινθου.  Ανθεκτικό στο νερό, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς parabens, για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τέλος κυκλοφορούν : ένα γαλάκτωμα σε spray μεσαίας προστασίας για πρόσωπο και σώμα SPF 20, ένα γαλάκτωμα υψηλής προστασίας για πρόσωπο και σώμα SPF 30, μία λοσιόν για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα,  καθώς και το Fragrant Water ΕDT.

 

You may also like