Νέα σειρά περιποίησης ΚΟΡΡΕΣ

Γλυκόπικρες νότες Περγαμόντου και καρποί Αχλαδιάς συνθέτουν το άρωμα της νέας σειράς περιποίησης σώματος
ΚΟΡΡΕΣ, Αχλάδι-Περγαμόντο. Αναζωογονητική διάθεση, καθώς το εσπεριδοειδές των αντιθέσεων συναντάει το φρουτώδες άρωμα του Αχλαδιού στο Αφρόλουτρο και Body Milk της νέας σειράς.

Παράλληλα, το νέο Body Scrub βασίζεται στο οικείο, δροσερό, ξεχωριστό άρωμα από Πράσινο Τσάι, ολοκληρώνοντας την ομώνυμη σειρά περιποίησης σώματος που περιλαμβάνει Αφρόλουτρο και Body Milk.

ΑΧΛΑΔΙ+ΠΕ..

ΑΧΛΑΔΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ Αφρόλουτρο
Αφρόλουτρο με βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας & Ελίχρυσου, που διαθέτουν ενυδατική δράση, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ο Ελίχρυσος, πλούσιος σε τανίνες, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες, ενυδατώνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς.
Δερματολογικά ελεγμένο

ΑΧΛΑΔΙ+ΠΕ..2
ΑΧΛΑΔΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ Body Milk

Body Milk με βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής από τις περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετικός ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας, ενώ προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος. Η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και τα βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας και Ελίχρυσου, προσφέρουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

prasino tsai

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ Body Scrub
Ο συνδυασµός από κόκκους Mπαµπού και Jojoba αποµακρύνει αποτελεσµατικά τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει τη µικροκυκλοφορία. Τα ιχνοστοιχεία Νατρίου, Μαγνησίου, Ψευδαργύρου και Μαγγανίου αποτελούν πηγή ενέργειας για τα κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν την επιδερµίδα.

You may also like