Νέα σειρά περιποίησης προσώπου από την ΚΟΡΡΕΣ

Φθινοπωρινή ανανέωση και επιστροφή στο εντατικό beauty regime με τα value for money Limited Edition Gift Sets της ΚΟΡΡΕΣ. Η αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά Μαύρη Πεύκη αναλαμβάνει τη φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας με “οικονομικούς όρους”, ενώ τα ιδιαίτερα αρώματα ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζονται με τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης και αφήνουν το δικό τους αρωματικό στίγμα για τη νέα σεζόν.

Η αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά Μαύρη Πεύκη προσφέρει την απόλυτα φυσική λύση, φθάνοντας σε ποσοστό φυσικού περιεχομένου 97,7%, σε όλες τις απαιτήσεις αντιγήρανσης της ώριμης επιδερμίδας [45+], μέσα από 4 συστήματα δράσης: σύσφιγξη & ανόρθωση περιγράμματος προσώπου/ άμεσο lifting/ επανόρθωση ρυτίδων/ ενυδάτωση & λάμψη. Η αποτελεσματικότητα της σειράς αποδεικνύεται μέσα από σειρά κλινικών μελετών, αλλά και από το γεγονός ότι 100% των γυναικών αξιολόγησε τη Μαύρη Πεύκη ως πιο αποτελεσματική από την κρέμα ημέρας ή νύχτας της επιλογής του.

Βασισμένα στο τρίπτυχο τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα/ ποιότητα/ προσιτή τιμή, τα τρία Limited Edition Gift Sets της ΚΟΡΡΕΣ προσφέρουν την ολοκληρωμένη περιποίηση της σειράς Μαύρη Πεύκη, μέσα από τη συνέργεια δύο κορυφαίων φυσικών προϊόντων -της κρέμας προσώπου και της κρέμας ματιών- στην τιμή της κρέμας προσώπου.

You may also like