Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του «Doctor Strange»

Doctor StrangeΣκηνές που διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο για τη νέα ταινία της Marvel

                Ξέραμε ήδη πως ο Benedict Cumberbatch θα αφήσει για λίγο την 221st Baker Street για τον «Doctor Strange» της Marvel. Ήδη, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες όπου ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίζεται με την αμφίεση και – κυρίως – τη χαρακτηριστική κάπα του μυστικιστικού σούπερ ήρωα.

Τώρα, όμως, οι fans του Marvel Cinematic Universe (σημ.: πρόκειται για ένα τριών φάσεων project της Marvel όπου τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές ενώνονται αρμονικά) έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία ιδέα από τα γυρίσματα της ταινίας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Στις περισσότερες φωτογραφίες ο Cumberbatch εμφανίζεται με τον Chiwetel Ejiofor, ο οποίος θα υποδυθεί τον Baron Mordo. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως οι δύο άνδρες απεικονίζονται σα να συνεργάζονται οι χαρακτήρες τους. Αξιοπρόσεκτο, αν σκεφτεί κανείς πως ο Baron Mordo, σύμφωνα με τα comic books, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Doctor Strange.

Εκτός όμως από τον Cumberbatch και τον Ejiofor, στιγμιότυπα υπάρχουν και με τον Mads Mikkelsen με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και στολή που επιβεβαιώνει πως – κατά πάσα πιθανότητα – θα υποδυθεί κάποιον villain. Ο Δανός πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Hannibal» έχει κι εκείνος ρόλο στο επερχόμενο blockbuster, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιος ακριβώς θα είναι αυτός. Αυτό φυσικά έχει γίνει «τροφή» για εικασίες από το fandom της Marvel, καθώς άλλοι θεωρούν πως θα παίξει τον κύριο κακό της ταινίας (αν τελικά όντως αποδειχθεί πως ο Doctor Strange συνεργάζεται με τον Baron Mordo) ή τουλάχιστον έναν από τους πιο γνωστούς αντιπάλους του Strange, όπως τον Nightmare. Νεότερα σχετικά με αυτό το κομμάτι πιθανώς θα ανακοινωθούν αργότερα τόσο για το ρόλο του Mikkelsen, όσο και για εκείνον της Rachel McAdams, για την οποία ακόμη δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα «στον ορίζοντα» για το ρόλο της. Σίγουρο είναι πως η Tilda Swinton θα παίξει το ρόλο… τουΓηραιού που μυεί τον Doctor Strange - shooting sneak peek 2Strange στις μυστικιστικές τέχνες και τις δυνατότητες των παράλληλων κόσμων. Κι αυτό το αναφέρουμε, καθώς ο Γηραιός στα comic books είναι άντρας! Σκεφτείτε το κάτι σαν τη Judi Dench που είδαμε ως «Μ» σε αρκετές ταινίες του Bond, «σπάζοντας» την παράδοση που ήθελε τον «M» να ανήκει στο ισχυρό φύλο!

Η ταινία «Doctor Strange» είναι η πρώτη ταινία της τρίτης φάσης του Marvel Cinematic Universe που είναι αφιερωμένη σε έναν και μόνο ήρωα (το «Captain America: Civil War» είναι η πρώτη ταινία της 3ης φάσης, αλλά εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι χαρακτήρες). Το 2017 θα γνωρίσουμε τον Stephen Strange, έναν αλαζόνα νευροχειρουργό που έπειτα από ένα ατύχημα αδυνατεί πλέον να χειρουργήσει και που ο δρόμος του θα τον οδηγήσει τελικά στο Γηραιό. Ο Γηραιός, βλέποντας πως ο Strange έχει το καλό μέσα του, θα του διδάξει όσα χρειάζεται για να ασκήσει την τέχνη της μαγείας.

You may also like