Νέα ταινία ετοιμάζει ο George Clooney ως παραγωγός

Ο 51χρονος σταρ έχει στα σκαριά μια νέα ταινία με τη συμμετοχή δύο λαμπερών κυριών του Hollywood!

Όπως έγινε γνωστό, ο Κλούνεϊ μαζί με τον συνέταιρό του, Γκραντ Χέσλοφ, θα συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας «August: Osage County».

Το έργο παίχτηκε για πρώτη φορά στο θέατρο από τον σεναριογράφο Τρέισι Λετς και αναφέρεται στην ιστορία των γυναικών μιας προβληματικής οικογένειας, οι οποίες επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι λόγω μιας κρίσης με τον πατέρα τους.

Το καστ της ταινίας διαθέτει δύο πολύ «βαριά χαρτιά»: τη Μέριλ Στριπ στον ρόλο μιας μητέρας εθισμένης σε διάφορες ουσίες και την Τζούλια Ρόμπερτς στον ρόλο της μεγαλύτερης κόρης. Ωστόσο, το υπόλοιπο καστ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

«Το καστ είναι μέχρι στιγμής πολύ δυνατό και νιώθω τιμή που θα συμμετάσχω στη μεταφορά του έργου στη μεγάλη οθόνη» δήλωσε ο Κλούνεϊ.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζον Γουέλς, με μεγάλη προϋπηρεσία στην αμερικανική τηλεόραση. Λέτε ο Τζορτζ να δώσει κανέναν ρόλο και στην αγαπημένη του, Στέισι Κέιμπλερ, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός;

Πηγή::http://www.newsnow.gr

You may also like