Νέες αφίξεις από το The Body Shop που μας συναρπάζουν

Η The Body Shop φέρνει την άνοιξη στην επιδερμίδα μας με υπέροχα προϊόντα που την αναζωογονούν , ομορφαίνουν τα χείλη μας και μας δίνουν τα πιο συναρπαστικά αρώματα.

Ξεκινάμε με τα δύο νέα προϊόντα που ενισχύουν τη νεανική όψη της επιδερμίδας και τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη επιτυχημένη σειρά περιποίησης προσώπου: Drops of Youth™ Youth Bouncy Eye Mask and Drops of Youth™ Gentle Foaming Wash.

Η Drops of Youth™ Youth Bouncy Eye Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί ως κρέμα ματιών, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας, όπου κι αν βρίσκεστε, αφού δροσίζει άμεσα, ενυδατώνει και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως overnight μάσκα ματιών για να ξυπνήσετε το πρωί με επιδερμίδα ορατά πιο υγιή.

Ο αναζωογονητικός αφρός καθαρισμού προσώπου Drops of Youth™ Gentle Foaming Wash είναι  μία νέα προσθήκη στη σειρά της για ενίσχυση της νεανικής όψης.

Όπως πάντα, η The Body Shop πρωτοπορεί με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης και παρουσιάζει τη νέα, υψηλών επιδόσεων σειρά περιποίησης για σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας, Roots of Strength. Ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, αλλά μπορούμε χρόνο με τον χρόνο να δείχνουμε στα καλύτερά μας και να αποκτήσουμε επιδερμίδα με πιο νεανική όψη.

  1. FIRMING SHAPING ESSENCE LOTION
  2. FIRMING SHAPING SERUM
  3. FIRMING SHAPING CREAM

Επίσης, το The Body Shop μας  προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις χειμερινές αποχρώσεις και να προσθέσουμε μία θρεπτική, χρωματιστή πινελιά στα χείλη με τη νέα της σειρά Lip Juicers. Τα απολαυστικά αυτά προϊόντα περιποίησης χειλιών είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά και διαθέτουν μοναδικά φρουτώδη αρώματα. Από τα φρουτώδη acai και blueberry μέχρι τα ζουμερά kiwi και kale, αυτά τα 5 ενυδατικά lip balms διαθέτουν ακαταμάχητα αρώματα, εμπνευσμένα από τα superfood smoothies, που μας κάνουν να γλείφουμε τα χείλη μας. Είναι τόσο απολαυστικά που σχεδόν μας προκαλούν να τα φάμε .

Θέλετε να αποκαλύψετε και να απελευθερώσετε τη σαγηνευτική σας πλευρά με το πιο αισθησιακό της άρωμα μέχρι τώρα; . Ένα άρωμα-αποπλάνηση. Εμπνευσμένο από λουλούδια που ανθίζουν τη νύχτα, αποκαλύπτοντας τα μυστικά, σαγηνευτικά τους αρώματα, το Black Musk Night Bloom απογειώνει το χαρακτηριστικό ανατολίτικο άρωμα του brand – το Black Musk – συνθέτοντας ένα άρωμα πιο βαθύ, πιο έντονο και ακαταμάχητα εθιστικό. Οι έντονες αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες λουλουδάτες νότες από ylang ylang και ηλιοτρόπιο συνδυάζονται με ζουμερές νότες κόκκινων berries και ζεστό musk. Η The Body Shop σας προκαλεί να αντισταθείτε στον πειρασμό της νέας 100% vegan, cruelty-free σειράς της.

You may also like