Νέος σεναριογράφος για τον “Christopher Robin” της Disney

Στο project o Tom McCarthy…

Η Disney έχει πέσει πραγματικά “με τα μούτρα” στις live action επανεκτελέσεις των κλασσικών της ταινιών κι επόμενο είναι να θέλει να στελεχώσει κάθε παραγωγή με διακεκριμένους δημιουργούς. Έτσι τώρα επιστράτευσε τον βραβευμένο με Oscar, Tom McCarthy για το σενάριο της ταινίας “Christopher Robin”.

Η ταινία θα παρακολουθεί την ιστορία του ενήλικα πια Christopher Robin, ο οποίος έχει αφήσει πίσω τις φανταστικές του περιπέτειες στο Hundred Acre Wood με τον Winnie το Αρκουδάκι, το Γουρουνάκι και την υπόλοιπη παρέα. Όταν η δουλειά του αρχίζει να επηρεάζει δραματικά την οικογενειακή του ζωή, ο Christopher Robin θα υποδεχθεί τον Winnie που έρχεται να του ζητήσει βοήθεια για να αναζητήσει τους φίλους του. Η νέα τους αυτή περιπέτεια θα είναι η αφορμή ώστε ο Christopher Robin να αναλάβει δράση ώστε να μη χάσει όσα έχει στη ζωή του.

Αν και υπήρχε ήδη ένα προσχέδιο του σεναρίου από τον Alex Ross Perry, η Disney αποφάσισε να στραφεί τελικά στον McCarthy, ενώ σκηνοθέτης παραμένει ο Marc Forster (“Quantum of Solace”).

Ο Tom McCarthy είχε βραβευτεί πέρυσι με το Oscar Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για την ταινία “Spotlight”, ενώ για την ώρα έχει αφιερωθεί στην παραγωγή της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς “13 Reason Why” που θα προβληθεί στις 31 Μαρτίου στο Netflix. Να θυμίσουμε, όμως, πως ο McCarthy ήταν κι ένας εκ των σεναριογράφων που υπέγραφαν την επιτυχία “Up” των Disney και Pixar, άρα μάλλον λογική η επιλογή της εταιρείας για να αναλάβει αυτός τον “Christopher Robin”!

You may also like