Νέο album από την Adèle

adele-grammys-2013-red-carpetΗ δημοφιλής ερμηνεύτρια Adèle, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους, μετά τη φαντασμαγορική βραδιά της απονομής των βραβείων Grammy, την περασμένη Κυριακή, την κυκλοφορία ενός νέου album, προσφέροντάς τους μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη νέα δισκογραφική δουλειά.

‘Δεν απέχω από τα στούντιο και τις ηχογραφήσεις για το νέο album. Βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό στο Λος Άντζελες και συζητάω με ανθρώπους από τη μουσική βιομηχανία, πραγματοποιώ επαγγελματικές συναντήσεις, ενώ παράλληλα τραγουδάω νανουρίσματα στο μωρό μου και νιώθω λίγο αποσυντονισμένη’, δηλώνει η Adèle, η οποία πρόκειται να συζητήσει για μια συνεργασία με τον Paul Epworth.

Ο Epworth υπήρξε παραγωγός αλλά και συνεργάτης της Adèle και βοήθησε στη δημιουργία διάσημων τραγουδιών από το δεύτερο-κατά σειρά-album της, ‘21’. Μεγάλη επιτυχία της συνεργασίας του με την Adèle αποτέλεσε το πρώτο single από το 21, ‘Rolling In The Deep’, το οποίο παρέμεινε στη λίστα με τα 100 καλύτερα τραγούδια για επτά εβδομάδες.
Δύο χρόνια μετά το πολυβραβευμένο ‘21’, η Adèle συνεχίζει να κερδίζει βραβεία, όπως αυτό της καλύτερης σόλο pop ερμηνείας για το ‘Set Fire To The Rain’, ενώ παρουσίασε την κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς. Το κομμάτι ‘Skyfall’ είναι υποψήφιο στην κατηγορία ‘Best Original Song ‘ για τα Academy Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου. Η Adèle αναμένεται να το ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πηγή: www.billboard.com

You may also like