Νέο trailer για το “Beauty And The Beast” (+ video)

Με την Emma Watson να επιδεικνύει και τη φωνή της!
Είναι όμορφη, είναι ταλαντούχα, δραστηριοποιείται ενεργά κι εκτός πλατό με τις κοινωνικές τις δράσεις. Τώρα μαθαίνουμε πως μπορεί να ανταπεξέλθει όταν της ζητούν να τραγουδήσει!

Στην Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών παρουσιάστηκε άλλο ένα trailer διάρκειας περίπου τριάντα δευτερολέπτων από την πολυαναμενόμενη live action ταινία της Disney “Beauty And The Beast”. Στο video που αποτελείται από διάφορα πλάνα της ταινίας, ακούγεται η Emma Watson που υποδύεται τη Belle να ερμηνεύει το τραγούδι “Belle (Reprise)”, ενώ σ’ένα πλάνο η ίδια εμφανίζεται στο λιβάδι ερμηνεύοντας το τραγούδι. Έτσι επιβεβαιώνεται πως οι δημιουργοί μένουν πιστοί στον κεντρικό άξονα της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1991.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως οι συνθέτες της μουσικής της ταινίας του 1991 ανέλαβαν τη μουσική επένδυση και της φετινής ταινίας προσθέτοντας, μάλιστα, τρία νέα τραγούδια στο soundtrack.
Η Emma Watson συμπρωταγωνιστεί στη φιλόδοξη παραγωγή με τους Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson και Stanley Tucci.
Η ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί το Μάρτιο στις αίθουσες κι εμείς θα σας ενημερώσουμε για την άφιξή της στην Ελλάδα. Και κάπου εδώ έρχομαι να αναρωτηθώ αν θα θυμηθώ την παιδική μου ηλικία που με το που τελείωνε η κασέτα την έκανα rewind για να την ξαναπαρακολουθήσω! Παιδιά, αν τυχόν με χάσετε εκείνες τις μέρες, αναζητήστε με σε κάποια αίθουσα κινηματογράφου!
Λογικά θα περιμένω την επόμενη προβολή!

You may also like