Νίκος Ορφανός και indoor cycling με τα Everyday Girls @MTV

edg4

Από το θέατρο στο ποδήλατο και από την τέχνη στη γυμναστική, τα Everyday Girls του MTV αυτή την εβδομάδα μας παρουσιάζουν αφενός μια από τις πιο urban παραστάσεις της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ορφανό και αφετέρου μας παρουσιάζουν τη νέα τάση στη γυμναστική, το πρώτο στατικό ποδήλατο στον κόσμο που κινείται και παίρνει κλίσεις σαν κανονικό!

O Νίκος Ορφανός και ο σκηνοθέτης του Βασίλης Μαυρογεωργίου μιλούν στη Μυρτώ Κάζη για την πολυαναμενόμενη παράσταση “Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία” που ανεβαίνει αυτές της μέρες στον ολοκαίνουργιο χώρο Skrow στο Παγκράτι. “Ίσως οι άντρες ζουν πιο έντονα τη χρεοκοπία από τις γυναίκες“, λέει ο Νίκος Ορφανός. Μετά τη δεκαετία του 80 και την επέλαση του lifestyle το άγχος των αντρών μεταφράστηκε στο “μπορείς να ζήσεις τη γυναίκα σου, να την πας στη Μύκονο, να της πάρεις ένα καλό κινητό, αυτοκίνητο, καμιά 30αριά καλά φορέματα και να την έχεις πρώτο τραπέζιπίστα;”.

edg2Από την άλλη, η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο indoor cycling, με βοηθό τον trainer Σταύρο Καδδίτη. Για όλους εμάς που βαρεθήκαμε το στατικό ποδήλατο του γυμναστηρίου, το RealRyder είναι η τάση που μόλις ήρθε στην Ελλάδα για να ταράξει τα νερά. Μπορεί να είναι στατικό, κολλημένο δηλαδή σε ένα σημείο, έχει όμως τη δυνατότητα να στρίβει δεξιά και αριστερά, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην προπόνησή σας.
Η Μαριάνθη δοκιμάζει, ιδρώνει και συμφωνεί: με τη συγκεκριμένη άσκηση, γυμνάζεται όλο το σώμα, ενώ ο ασκούμενος δεν χάνει ποτέ το κέφι του!

Ακόμα τα κορίτσια, παρουσιάζουν λίγα λεπτά από ένα δικό τους πρόγραμμα Aerobic, με τίτλο “Be fit by Everyday , το οποίο μπορείτε να βρείτε ολόκληρο στο κανάλι τους στο youtube και να γυμναστείτε στο σπίτι σας για να ετοιμαστείτε για την παραλία χωρίς κανένα κόστος!

      MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 27 Μαϊου στις  20:30 & Σάββατο στις 16.30 (επανάληψη)


You may also like