Ντυνόμαστε Αγιοβασίληδες και τρέχουμε 1ο Athens Santa Run!

Τόσα χρόνια το βλέπαμε στη τηλεόραση, σε φωτογραφίες σε άλλες πόλεις του κόσμου και το “ζηλεύαμε”. όμως τώρα έρχεται και στην Αθήνα!

Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το Santa Run, ένας διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό  με μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα. Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης θα προσφέρει το δικό του… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής του!

85a86ac7c700080c27d23c16287fbc63Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, που ήδη στολισμένη  θα υποδεχτεί τους Αγ. Βασίληδες μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.  Με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές  είναι περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα.  Ο κάθε δρομέας θα καταβάλει ως αντίτιμο 10 ευρώ προκειμένου να λάβει μέρος και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).  Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης είναι η ING.

Η αγαπημένη και σούπερ δραστήρια πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Mini Marathon, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, εξήγησε τη συμμετοχή της ομάδας της στη διοργάνωση σχολιάζοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό να φέρουμε στην Αθήνα ένα θεσμό του βεληνεκούς του Santa Run».

You may also like