Ξέρατε ότι σήμερα είναι the Mistress Day;

Το είχα διαβάσει παλαιότερα, αλλά ισχύει ακόμα… ότι σε πολλές χώρες η 13 Φεβρουαρίου είναι η επίσημη Ημέρα Ερωμένης και τα περισσότερα παράνομα ζευγάρια γιορτάζουν μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια μέρα πριν!!!

Η AshleyMadison.com, ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε εξωσυζυγικές σχέσεις, μέσω έρευνας κατέληξε ότι οι σύζυγοι ξοδεύουν μεγαλύτερα ποσά για δώρα της ερωμένης, σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που θα ξόδευαν για τη σύζυγο τους! Τα δώρα που αγοράζουν οι σύζυγοι για τις ερωμένες τους, σύμφωνα τα 3.256 άτομα που ερωτήθηκαν από τη Μεγάλη Βρετανία, είναι τα εξής:
• Διαμάντια
• Σέξι εσώρουχα
• Τεράστιες ανθοδέσμες
• Θεραπείες Spa
Ωστόσο , όταν πρόκειται για τις συζύγους τους είναι η ίδια ιστορία , όπως τα Χριστούγεννα, μικρότερα σε αξία δώρα έως και λίγο βαρετά όπως gadgets, πράγματα για το σπίτι, οικιακές συσκευές κτλ ! Οι σύζυγοι θα ξοδέψουν από 70 ευρώ έως 150 ευρώ για τη γυναίκα τους , αλλά μέχρι και 300 ευρώ για την ερωμένη τους.

Επίσης η έρευνα έδειξε ότι το 71,6% των άπιστων συζύγων θα συναντηθούν με την ερωμένη τους στις 13 Φεβρουαρίου ( που ονομάστηκε Mistress Day – H Ημέρα της Ερωμένης) , το 45,6% θα επιλέξουν ένα ξενοδοχείο πολυτελείας για τα φλογερή συνάντηση τους και το 51,9% θα ” δουλεύει μέχρι αργά ” την ίδια ημέρα!!!

Ακόμη και η ανταλλαγή των δώρων μεταξύ των παράνομων ζευγαριών είναι πιο ρομαντική από την ανταλλαγή δώρων με τις συζύγους τους. Η ερωμένη θα πάρει το δώρο της σε ένα ακριβό εστιατόριο ή πολυτελές ξενοδοχείο ή σε ένα δείπνο με κεριά στο σπίτι της . Φυσικά , αυτός θα φέρει τα λουλούδια , τη σαμπάνια και το ακριβό μπουκάλι κρασί!!!

Αντιθέτως οι άτακτες σύζυγοι για να κρατήσου το “παράνομο” μυστικό τους άκρως απόρρητο δαπανούν περισσότερα χρήματα για το δώρο του συζύγου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι για τον εραστή τους.

You may also like