Ξεχάστε το bikini, ήρθε το G!ΚΙΝΙ

www.vasilistopouslidis.comΤι είναι αυτό το νέο είδος μαγιό, αναρωτιέστε; Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά, και τώρα που ο καιρός αποφάσισε επιτέλους να μας κάνει τη χάρη και να προσαρμόσει τις θερμοκρασίες του στο ημερολόγιο, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι διάθεση για μπανάκι (αυτή την έχουμε ήδη), αντηλιακό και φυσικά ένα καινούριο μαγιό! Ήρθε δηλαδή η ώρα να γνωρίσουμε τα καινούρια G!KINI που αποτελούν μια must επένδυση για το καλοκαίρι του 2014, αν θέλετε κι εσείς να αναδειχτείτε σε πρωταγωνίστριες της παραλίας του νησιού.

Η Κεφαλονιά των σταρ του Χόλιγουντ, η Μύκονος των πάρτι, η Ελαφόνησος των φυσιολατρών ή ιστορική Ρόδος; Κοσμοπολίτικος ή χαλαρός, κοσμικός ή ήσυχος, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας για φέτος, η μόνη απαραίτητη στάση πριν φτιάξετε βαλίτσα είναι η ιστοσελίδα www.g-kini-swim.com ! Εδώ θα δείτε όλα τα σχέδια μαγιό που μπορείτε να φανταστείτε για να κάνετε μια ενημερωμένη επιλογή.

Το στιλ της συλλογής περιλαμβάνει κάτι για κάθε γούστο: από αφηρημένα floral για όσες αγαπούν τα trends, πουά λεπτομέρειες για τις ρομαντικές παραθερίστριες, γεωμετρικά σχέδια για όσες λατρεύουν το χρώμα και μια μεγάλη σειρά από girlie μπικίνι με βολάν, κρόσσια και δαντέλες που απογειώνουν κάθε εμφάνιση στην παραλία, κάνοντας την να ξεχωρίζει από το πλήθος! Η χρωματική παλέτα θυμίζει λαχταριστό παγωτό γρανίτα και αυτό ναι, είναι τόσο δελεαστικό όσο ακούγεται. Αν όμως έχετε αγκαλιάσει κι εσείς την τάση του ολόσωμου μαγιό,  δεν θα μείνετε παραπονεμένες. Τα ολόσωμα μαγιό G!KINI στολίζονται με εντυπωσιακά ψηφιακά prints με λιοντάρια, εξωτικά πουλιά, φοίνικες και τροπικά ηλιοβασιλέματα που σας ταξιδεύουν σε τροπικά και ονειρεμένα νησιά.

PG446 N c

Αναζητήστε την συλλογή εδώ:

Πολυκαταστήματα Attica και Notos Gallery (Αθήνα/Θεσσαλονίκη), Simple Caractere (Κηφισιά/ Ψυχικό), Snatch (Γλυφάδα),  John Andy (Δάφνη), Posh (Ραφήνα), Sila’s (Πειραιάς), Nouveau (Βόλος), Quality People (Καβάλα/Λάρισα), Μαυριόπουλος (Πάτρα).

Και βέβαια σε όλο αυτά τα νησιά: Angels (Πάρος/Αντίπαρο), Anna Maria’s (Κεφαλλονιά), Arkos (Σκιάθο), Azul (Μυτιλήνη), Izu (Νάξος), Minas (Ρόδο/Σύμη), Palazzo (Ίος), Paolas (Σάμος), PYX1S (Κέα), Spicy (Σαντορίνη), Walk in Closet (Κέρκυρα), Βότσαλο (Μήλος), Esthir Boutique (Πάτμος), Fistiki (Αίγινα).

 

 

You may also like