Ξυπνήστε την ομορφιά σας

Είτε τον προτιμάτε, latte, είτε espresso, ή ακόμα και παγωμένο, ο καφές είναι το εργαλείο, για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας και να τροφοδοτήσουμε τον οργανισμό μας με ενέργεια για να τα βγάλουμε πέρα. (Ειδικά κατά τη διάρκεια του χαοτικού 24ώρου, πολλοί είναι αυτοί που δεν αρκούνται μόνο σε έναν). Αλλά αυτή η καφεΐνη δεν καταφέρνει μόνο να μας ξυπνήσει. Έχει επίσης πολλά προνόμια που σχετίζονται με το δέρμα μας αλλά και με το τριχωτό της κεφαλής μας.

Έχετε παρατηρήσει πιθανώς τις νότες καφέ στα αγαπημένα σας αρώματα, αλλά και σε πολλά ευρέως διαδεδομένα προϊόντα, από τα σαπούνια, τα σαμπουάν και τις κρέμες ματιών. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καφές είναι γεμάτος από αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα μας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς ρύπους ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη ροή του αίματος και προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου. Και οι κόκκοι του καφέ είναι γνωστοί «απολεπιστές», τέλειοι για να δώσουν ώθηση στο δέρμα μας.

Όταν πρόκειται για την ομορφιά συνεπώς, σίγουρα δεν θέλουμε τίποτα που να είναι decaf. Η καφεΐνη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απομακρύνει την υπερβολική ποσότητα υγρών από τα κύτταρα, επιτρέποντας στο δέρμα να τονωθεί και να σφίξει.

Ethiopian Green Coffee Cream της The Body Shop είναι ενισχυμένη με πράσινο καφέ βιολογικής καλλιέργειας από την Αιθιοπία και σας βοηθάει να νιώσετε την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή, λεία και απαλή. Συλλέγεται με τα χέρια από την όμορφη περιοχή Kaffa, γνωστή σε όλο τον κόσμο ως «το σπίτι του καφέ», όπου η κατανάλωση καφέ παίζει ένα τεράστιο ρόλο στον παραδοσιακό πολιτισμό της Αιθιοπίας. Η μεταξένια απαλή κρέμα μας, που ενισχύεται με καφεΐνη, γνωστή για τις διεγερτικές της ιδιότητες, λιώνει στην επιδερμίδα όταν κάνετε μασάζ, αφήνοντάς την πιο σφριγηλή και απαλή. Περιέχει επίσης και ελαιόλαδο από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Ιταλία το οποίο βοηθά στην ελαστικότητα της επιδερμίδας.

-Το Private Blend Cafe Rose Edp του οίκου Tom Ford, σε βυθίζει σε έναν αθέατο λαβύρινθο, όπου οι νότες από φίνα τριαντάφυλλα ανοίγουν το δρόμο για σκοτεινές απολαύσεις. Αποπλανητικό, εξωτικό, σαγηνευτικό.


Instant Detox Mask της Caudalie είναι μια μάσκα άμεσης αποτοξίνωσης που βοηθά την εξασθενημένη από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες επιδερμίδα να ξαναγίνει φωτεινή και καθαρή. Η υφή του δέρματος εμφανίζεται πιο εκλεπτυσμένη, οι πόροι συσφίγγονται, η χροιά της επιδερμίδας εξομαλύνεται. Περιέχει ροζ άργιλο που εξαλείφει τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες. Με 99,3% συστατικά φυσικής προέλευσης: ροζ άργιλος, στέμφυλα & καφές.

-Η νέα κρέμα αδυνατίσματος της Elancyl με το μοναδικό συστατικό GP4Gενεργοποιεί το μεταβολισμό, συνεπώς επιτυγχάνουμε περισσότερη καύση λιπών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, περιέχει κεκρόπια, φυτό που διασπά ακόμα και τα πιο ανθεκτικά είδη λιπών, καθώς και καφεΐνη. Χάρη στον κισσό που περιέχει, το δέρμα σας θα αποκτήσει σφριγηλότητα και βέβαια με το έλαιο καρδάμου και νυχτολούλουδου θα νιώσετε ασύγκριτη θρέψη στο σώμα σας. Η πρωτοποριακή σύνθεση του Cellu-Slim Nuit θα σας χαρίσει από τη 14η νύχτα λεπτή και σφιχτή σιλουέτα και 22% μείωση της όψης φλούδας πορτοκαλιού.

You may also like