Ξύλο & λευκό: ο απόλυτος συνδυασμός

Συχνά αναφέρεται πόσο κομψός είναι ο συνδιασμός του ξύλου και του λευκού. Σήμερα θα σας δώσουμε κάποια παραδείγματα αυτής της αφηρημένης έννοιας, μέσα από φωτογραφίες, καθώς “μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις”. Σωστά;
79ideas-cover-image

1. Θεωρητικά ο πιο συνηθισμένος συνδιασμός είναι σε λευκό χωρό να υπάρχουν ξύλινες λεπτομέρειες στα έπιπλα. όμως δεν ειναι απαραίτητο όλα να είναι στην ίδια απόχρωση. Παίξτε, λοιπόν, με τις αποχρώσεις του ξύλου!
79ideas-cozy-living-area

79ideas-white-wood

2. Ο αντίθετος συνδιασμός είναι εξίσου δημοφιλής: αν είστε αρκετά θαρραλέοι κι έχει αρκετό χρώμα το δωμάτιο, ίσως να προτιμήσετε αυτη την επιλογή. Οι ξύλινοι τοίχοι και τα πατώματα θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα!
79ideas-wooden-walls-and-floor

79ideas-wooden-walls-white-accessories

3. Αν πιστεύετε ότι η λύση ειναι κάτι ανάμεσα στις δύο επιλογές, μπορείτε άνετα να το δοκιμάσετε. Ένα καλό παραδειγμα είναι αυτό το σπίτι στη Δανία.
79ideas-wooden-wall-in-white-space

79ideas-wooden-wall

4. Αρχιτεκτονικές δημιουργίες από ξύλο μπορούν να αναδειχτούν μέσα στον λευκό χώρο. Αν έχετε κάποια σκάλα, καλύψτε την με ξύλο. Θα είναι πρωτότυπη…
79ideas-wooden-stair

79ideas-wooden-stairs-white-space

5. Το να προσθέσετε αντίκες ή γενικότερα έπιπλα κάποιας άλλης εποχής σε έναν λευκό χώρο, είναι προσωπικά, η καλύτερη επιλογή! Η αίσθηση των αντικειμένων παίρνουν άλλη φορμα και αναδεικνύουν την ομορφιά τους.
79ideas-white-space-old-piece-of-furniture

6. Μία άλλη επολογή είναι να διακοσμήσετε αποκλειστικά με ξύλινα accessories. Σε έναν λευκό ουδέτερο χώρο, τα αντικείμενα απο ξύλο, θα δώσουν μία άλλη νότα και θα παίξουν κυριάρχο ρόλο στo σπίτι.
79ideas-white-space-wooden-accessories

Πρέπει να υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά παραδείγματα για το πόσο καλά μπορουν να συνδιαστούν το λευκό με το ξύλο.

Εσείς μπορείτε να βρείτε έναν άλλο τρόπο… Θέλετε να μας το πειτε; Στείλτε μας στο [email protected]

Πηγή: εδώ

You may also like