«ΟΔΟΣ – Πειραιώς 178» Η νέα πρόταση στη διασκέδαση

Από φέτος, η αληθινή διασκέδαση έχει οδό και αριθμό: «ΟΔΟΣ-Πειραιώς 178» με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Πέγκυ Ζήνα, που επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα δυναμικό, αισιόδοξο και πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Από τις 5 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καταξιωμένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύει όλες τις μεγάλες , καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της , στη σκηνή του «ΟΔΟΣ–Πειραιώς 178» , στο απόλυτο στέκι της νυχτερινής διασκέδασης. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο που την αναμόρφωσή του ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος που υπογράφει, για ακόμα μία φορά , τη σκηνοθεσία του προγράμματος.

Η Πέγκυ Ζήνα με την υπέροχη λαϊκή φωνή και τα αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που σκοπό έχει την αληθινή διασκέδαση του κόσμου, σε μία εποχή που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη!

Μαζί της , στην «ΟΔΟ-Πειραιώς 178», ο ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής Δήμος Αναστασιάδης ,που έχει δώσει το δικό του στίγμα στον μουσικό γαλαξία.

Την Πέγκυ Ζήνα θα πλαισιώσουν επίσης, ο ΛούκαςΓιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Μόσχου, η Σοφία Κίλλια και ο DJ-Κλο. Ενώ ο Κρητικός λυράρης Μιχάλης Κατρίνης θα βάλει τη δική του σφραγίδα στο μοναδικά κεφάτο πρόγραμμα.

Την μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και τις ενορχηστρώσεις ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Για πολύ ξεχωριστές μουσικές νύχτες, ραντεβού
στην «ΟΔΟ- Πειραιώς 178».

You may also like