Οικογενειακά πακέτα για την εξωτερική πισίνα του Hilton!

Για τον Αύγουστο, μία μεγάλη προσφορά για οικογενειακά πακέτα για την εξωτερική πισίνα του Hilton!

Αν παραμείνετε στην Αθήνα με την οικογένειά σας τον Αύγουστο, χαρίστε στα παιδιά σας, στιγμές χαράς στην πισίνα του Hilton. Ανακαλύψτε τα οικογενειακά πακέτα που σας προσφέρουν 30% έκπτωση και χαρίστε στα παιδιά σας τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις για να επιστρέψουν με όρεξη στις σχολικές υποχρεώσεις τους τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα ελάτε για την εγγραφή σας στο Hiltonia Spa μέχρι και τις 31 Ιουλίου και αποκτήστε την 3μηνη συνδρομή (Αύγουστος-Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) με 30% έκπτωση.


Το νέο Hiltonia Spa είναι ένα από τα μεγαλύτερα health club της Αθήνας…

Ανακαλύψτε έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης κι ευεξίας και απολαύστε τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Γίνετε μέλος και απολαύστε το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, την εσωτερική πισίνα, στούντιο Pilates, σάουνα τζακούζι και χαμάμ. Αφεθείτε σε μια περιποίηση από τα πολυτελή προϊόντα “Cinq Mondes”, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές αρχέγονων πολιτισμών. Για την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς το Hiltonia Spa διαθέτει ακόμη κομμωτήριο και υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίησης προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 7281801 ή
να επισκεφθείτε το Τμήμα Υποδοχής του Hiltonia Spa.

http://www.hiltonia.gr

You may also like