Οι άγνωστες “χρησεις” μια οδοντόβουρτσας

Μπορεί να προορίζεται για τα δόντια σας και για να χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά όταν παλαιώσει δεν ειναι απαραίτητο να την πετάξετε… Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ανακαλύψτε κι άλλες. Εμείς σας προτείνουμε τεσσερις ακόμη που είναι πολύ χρήσιμες και βολικές:

Καταρχήν μπορείτε να καθαρίσετε τα άλατα σε νυπτήρες σε μπάνιο και κουζίνα… Ωστόσο και σε άλλα σημεία του σπιτιού, πάτωμα ή ύφασμα καναπέ, αν δεν έχετε το κατάλληλο “σκληρό” σφουγγάρι, μπορεί κάλλιστα να το αντικασταστήσει!

Το μικρό βουρτσάκι της οδοντόβουρτσας μπορεί να εισχωρήσει σε σημεία στα μαλλιά που μπλέκονται και να ξεμπλέξει τον κόμπο των μαλλιών με λίγη υπομονή, χωρίς να σπάσει καμία τρίχα.

Με μία οδοντόβουρτσα μπορείτε να βάψετε τις ρίζες των μαλλιών σας ακριβώς εκεί που χρειάζεται, με ακρίβεια που δεν μπορείτε να την έχετε με το πινέλο της βαφής.

Τις φορές που φτιάχνετε μία σφιχτή, sleek αλογοουρά και θέλετε να μείνει απόλυτα «καθαρό» το look σας, χωρίς τα τριχάκια που πετάνε, ψεκάστε λακ πάνω στην οδοντόβουρτσα και περάστε την απαλά πάνω από τα μαλλιά για να τα κρατήσετε κάτω.

You may also like