Οι αγαπημένες σειρές κάθε fashionista!

Στην Αμερικανική τηλεόραση υπάρχει μία πληθώρα από σειρές για να διαλέξετε τι σας αρέσει: δολοφονίες, ίντριγκες, πολέμους, πολιτική διαφθορά, δικαστικές διαμάχες, γενικά ότι σας περνάει από το μυαλό θα το βρείτε. Αλλά κάθε fashionista έχει τις δικές της σειρές που δίνουν τα σωστά tips και την καλύτερη έμπνευση! Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτη την κατηγορία και για κάποιο λόγο δεν έχετε δει καμία από τις παρακάτω σειρές καλό θα ήταν να παρακολουθήσετε κάποια επεισόδια!

images_(2)*«SEX AND THE CITY»
Μόνο αν ζούσατε σε ξερονήσι την τελευταία δεκαετία, δικαιολογείται να μην έχετε ακούσει το “Sex and the City”. Μπορεί η σειρά να μιλούσε για τις ζωές τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη, αλλά οι ντουλάπες τους και κυρίως η ντουλάπα της Carrie Bradshaw είχαν τον δικό τους ρόλο στην όλη υπόθεση. Δεν πρόκειται για ένα απλό τηλεοπτικό show, αλλά για ένα “fashion statement” που μας εμπνέει ακόμα! Αναλογιστείτε tutu φούστες, περιδέραια και αξεσουάρ γεμάτα λάμψη, παπούτσια σχεδιαστών, και ότι άλλο σας ονειρεύεστε να αποκτήσετε, θα τα βρείτε όλα εκεί!

images_(1)*«GOSSIP GIRL»
Όταν δεν μας παρασύρουν μέσα στο δράμα τους οι «σκανδαλώδεις ζωές της ελίτ του Μανχάταν», εστιάζουμε στις ντουλάπες των πρωταγωνιστών του Gossip Girl. Διότι όταν υπάρχουν χαρακτήρες σαν την Blair Waldorf με το επίσημο στυλ της , την Serena van der Woodsen με πιο το μποέμ-girl στυλ, αλλά και τον περίγυρό τους να μας εμπνέουν εξίσου, δεν γίνεται να αφοσιωθούμε μόνο στην πλοκή. Επιπλέον υπάρχει και ο Chuck Bass, ο οποίος είναι μια κατηγορία από μόνος του!

3_the-oc*«The OC»
Πριν από το «Gossip Girl» υπήρχε «The OC», στο οποίο παρακολουθούσαμε τα «δράματα» των πλούσιων έφηβων ενός προαστείου στην Καλιφόρνια. Η Marissa Cooper και η Summer Roberts έχουν ένα χαλαρό στυλ προσαρμοσμένο στον κλίμα της περιοχής, φορώντας πάντα ρούχα διάσημων brands. Δεν ήταν μόνο τα κορίτσια έκαναν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους, αλλα και τα αγόρια, όπως ο Seth Cohen, με το «geek oh so chic» στυλ του.

8003_G27_fr46.tif*«MAD MEN»
Τα ρούχα στο Mad Men είναι από τα στοιχεία που ελκύουν στην πλοκή της σειράς. Η δημοτικότητα αυτής της σειράς είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο στην ποπ κουλτούρα της εποχής μας και στο πως διαμορφώνεται πλέον. Οι “Mad Men” μας γυρίσαν κάποιες δεκαετίες πίσω και μας θύμισαν την αξία του στυλ! Βοήθησαν στην αναβίωση του vintage και του ρετρό. Οι σχεδιαστές μόδας άρχισαν να εμπνέονται τα μοντέλα τους από το κλίμα της σειράς, αλλά και να δημιουργούν ολόκληρες κολεξιόν που να θυμίζουν τη retro εποχή!

5_friends*«FRIENDS»
Αν σας λέγαμε ότι η ενότητα της μόδας στη σειρά θα μπορούσε άνετα να λέγεται και “The Rachel” , θα καταλαβαίνατε αμέσως τι εννοούμε! Όταν η Jennifer Aniston εμφανίστηκε ως Rachel και με το ιδιαίτερο –για τότε- χτένισμά της, ξεκίνησε αμέσως μια νέα τάση στο hairstyling. Οι γυναίκες άρχισαν να πηγαίνουν στους κομμωτές τους, με τη φωτογραφία της πρωταγωνίστριας, ζητώντας το συγκεκριμένο κούρεμα. Είναι ίσως -μαζί με αυτό της Φάρα Φώσετ, από τους «Αγγελους του Τσάρλυ»- από τα «κοψίματα μαλλιών» που έχουν αντιγραφεί περισσότερο μέχρι σήμερα.

You may also like