Οι καλύτερες μάσκες υπόσχονται πιο υγιή μαλλιά

Το πρόσωπό μας και το σώμα μας, δεν είναι τα μόνα σημεία του σώματος που χρειάζονται περιποίηση. Τα μαλλιά είναι σχεδόν συνεχώς εκτεθειμένα στην ατμοσφαιρική ρύπανση, το συνεχόμενο styling και τις φθορές, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται βαθιά φροντίδα σε τακτική βάση. Παρόλο που όλες λατρεύουμε να επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο και να αφήνουμε τον εαυτό μας στα χέρια των ειδικών, τα πολυάσχολα προγράμματα και τα περιορισμένα οικονομικά μας, έχουν μειώσει κατά πολύ αυτή την πολυτέλεια.

Έτσι, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου εκτιμούμε ιδιαίτερα τις μάσκες μαλλιών που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο, και μπορούν να φέρουν δραστικά αποτελέσματα σε λίγο μόλις χρόνο. Έχοντας πάθος με την σωστή περιποίηση των μαλλιών, οι μάσκες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Έχοντας δοκιμάσει άπειρες, και συνεχίζοντας να δοκιμάζω ακόμα και τώρα, σας λέω πως τις παρακάτω τις έχω δοκιμάσει μία προς μία και υπόσχονται τα πιο λεία και λαμπερά μαλλιά που έχετε φανταστεί ποτέ.

 

  1. Διαθέτει ενεργά αντιοξειδωτικά που δυναμώνουν τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από το οξειδωτικό στρες, αλλά και θρεπτικά λιπίδια που διεισδύουν στην τρίχα και «σφραγίζουν» την έξτρα προστασία. Η σύνθεσή του προσφέρει ιδανική περιποίηση στα μαλλιά σου, χωρίς να τα βαραίνει. Plus, αυτό που μας χωρίζει από τα λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν είναι μόλις τρία λεπτά.

 

  1. Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε σε ολόκληρο το μήκος. Αφήστε να δράσει για τρία λεπτά για μέγιστη αποδοτικότητα και ξεβγάλετε καλά με χλιαρό ή κρύο νερό. Με εντατική θρέψη, τα μαλλιά σας γίνονται δυνατά και όμορφα. Ανακτούν την απαλότητα, τη ζωντάνια και την ελαστικότητά τους.

 

  1. Η Restorative Hair Mask είναι σημαντική για μαλλιά που είναι αδύναμα, κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα από τις βαφές. Αυτή η 5 λεπτη ή  7 λεπτη θεραπεία αναζωογόνησης αποκαθιστά γρήγορα τα μαλλιά που την έχουν ανάγκη. Η υψηλής ποιότητας φόρμουλα που περιέχει είναι πλούσια σε έλαιο argan και πρωτεΐνες για να φρουρήσουν – προστατέψουν και να αναδομήσουν μαλλιά που έχουν καταστραφεί από χημικές θεραπείες και το styling με το πιστολάκι. Στην πραγματικότητα επαναφέρει τις πρωτεΐνες πάλι μέσα στην εξασθενημένη και κατεστραμμένη τρίχα. Έτσι τα μαλλιά γίνονται πιο όμορφα και πιο δυνατά από πριν.
  1. Τα εύθραυστα και κατεστραμμένα μαλλιά βρίσκουν το σωτήρα τους σε αυτή τη μάσκα απόλυτης αναγέννησης. Μια θεραπεία για τα μαλλιά που υποφέρουν επαναλαμβανόμενα από τις χρωστικές , το ίσιωμα και το βούρτσισμα, με 3 φυσικά ενεργά συστατικά.
    Από την 1η εφαρμογή, τα μαλλιά σας βρίσκουν τη δύναμη και την αρχική ομορφιά.

 

  1. Ενεργεί όπως ένας επίδεσμος έκτακτης ανάγκης, για να προστατέψει την τρίχα. Επιδιορθώνει την τρίχα, προσδίδοντας ανάλαφρα μαλλιά, χωρίς βάρος. Τα χοντρά μαλλιά απολαμβάνουν την απαλή υφή και το έντονο αίσθημα της άνεσης.

You may also like