Οι καλύτερες πούδρες για το πιο mat καλοκαίρι της ζωής σας

Η τοποθέτηση πούδρας μετά από την εφαρμογή του foundation, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρ’όλα αυτά, η σωστή της χρήση είναι σημαντική αφού πρόκειται για την τελική πινελιά στη βάση μας, προκειμένου να σταθεροποιηθεί. Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με ελάχιστη ποσότητα η οποία απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα και θα φιξάρει τα προϊόντα. Εμείς, δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε τις καλύτερες πούδρες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και θα κρατήσουν το μακιγιάζ σας στη θέση του, ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

  1. Για τι τύπο μακιγιάζ; Χάρη στην πλούσια, ανάλαφρη και μεταξένια υφή της, αυτή η πρωτοποριακή, διάφανη πούδρα εξασφαλίζει ανάλαφρο αποτέλεσμα και ματ όψη, χαρίζοντας παράλληλα φωτεινότητα στην επιδερμίδα.  Το μακιγιάζ σας παραμένει άψογο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ένα προϊόν απαραίτητο στην τέχνη του μακιγιάζ και κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  1. Η Ultra HD Poudre Libre Microdefinition είναι μια πούδρα που προσφέρει ελαφρύ ματ φινίρισμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και φωτεινή. Ένας συνδυασμός υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, αυτή η πούδρα αποτελείται από συνθετική mica, σιλικόνη και διοξείδιο του πυριτίου. Χάρη σε αυτά τα τρία συστατικά, καλύπτει αμέσως τις λεπτές γραμμές, τους πόρους και τις ατέλειες της επιδερμίδας, χαρίζοντας πραγματικά λεία όψη.
  1. Πολυτελής πούδρα με τη δύναμη του Miracle Broth, το ισχυρό αυτό και θρυλικό ελιξίριο της La Mer. Η σκόνη διαχέει το φως και προσφέρει τέλεια εφαρμογή και άψογο φινίρισμα. Τα μικροσφαιρίδια που περιέχει προσφέρουν υπέροχο αποτέλεσμα και καθιστούν μια μικρή μόνο ποσότητα ικανή για μια απόλυτα λαμπερή εμφάνιση.
  1. Η πούδρα Sheer Finish Loose Powder στην απόχρωση Pale Yellow έχει μεγάλη διάρκεια που σταθεροποιεί και τελειοποιεί το Foundation για ένα λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
  1. Το φως αντανακλάται μοναδικά χάρη στη δημοφιλή και αγαπημένη διάφανη πούδρα της Laura Mercier που λειαίνει ατέλειες και λεπτές γραμμές και ολοκληρώνει ιδανικά το μακιγιάζ. Βελούδινη όψη και υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα μας. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

You may also like