Οι νέες μπότες Ugg είναι τα παπούτσια που (δεν) θα κουραστείτε να βλέπετε αυτόν το χειμώνα

Αριστοκρατική κομψότητα με την άνεση των Ugg.

Θυμάστε την τρέλα που επικράτησε πριν μερικά χρόνια, όταν ξαφνικά οι άνετες και χουχουλιάρικες μπότες Ugg έγιναν στη μόδα και κάθε γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα της; Φυσικά, όπως κάθε τάση στη μόδα, από ένα σημείο και μετά το φαινόμενο ξεφούσκωσε και πάψαμε να τις βλέπουμε τόσο συχνά γύρω μας. Ένα νέο σχέδιο, όμως, ετοιμάζεται να τις επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο και δεν είναι άλλο από το «Kasen».

Το νέο κομμάτι-statement της εταιρείας έχει κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ chestnut, ενώ επίσης μπορούμε να το βρούμε τόσο σε ψηλό (41cm) όσο και σε χαμηλό (8.5cm) σχέδιο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας. Με το μαλλί προβάτου στο εσωτερικό κι ένα χοντρό τακούνι,ύψους 7 εκατοστών, δίνεται ένα διακριτικό ύψος, χωρίς να δυσκολεύει καθόλου στο περπάτημα, ακόμα κι όταν βρισκόμαστε ώρες στο δρόμο.

Η Rosie Huntington-Whiteley, άγγελος της Victoria’s Secret και ambassador του brand, φόρεσε τα Kasen, συνδυάζοντάς τα με τα κλασικά τζην, που όλοι έχουμε, ένα απλό άσπρο τοπ κι ένα παλτό σε απόχρωση camelπου ταιριάζει απίστευτα με τα νέα μποτάκια.Για τη Rita Ora η συνταγή ολοκληρώθηκε με ένα oversized πουλόβερ και μία ασορτί φούστα.

Οι Ugg, λοιπόν,παύουν να προορίζονται μόνο για να προσφέρουν άνεση στις δουλειές της καθημερινότητας και μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε μία βραδινή εμφάνιση, επαγγελματικό ραντεβού ή ο,τι άλλο υπάρχει στο πρόγραμμα κάθε γυναίκας, προσφέροντας, εκτός από άνεση, μία ιδιαίτερη κομψότητα.

You may also like