Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στα Village

13102601_10154032869141955_911198275940617752_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (The Huntsman: Winter’s War) / ΚΑΙ ΣΕ 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Rob Brydon
Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Γιορτή της Μητέρας (Mother’sDay)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Timothy Olyphant, Shay Mitchell
Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονιά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανάσταση (Risen)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Joseph Fiennes, Tom Felton, Peter Firth, Cliff Curtis, Maria Botto
Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (JosephFiennes) και ο Λούκιος (TomFelton), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (CliffCurtis) μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.

Μια Θάλασσα από Δέντρα (The Sea of Trees)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Naomi Watts, Jordan Gavaris, Katie Aselton, Ken Watanabe, James Saito
Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φίτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Εκεί, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like