Οι νέοι κανόνες του style για τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα και γενικά οι γιορτές που έρχονται είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ντυθούμε και να βάλουμε κάτι πιο ασυνήθιστο και ίσως πιο λαμπερό από τις άλλες μέρες. Το θέμα αυτής της εποχής είναι boy-meets-girl και έτσι το στυλ είναι ιδιαίτερο. Ο καλλωπισμός και ακόμη μία μικρή αναφορά στο grunge της δεκαετίας του ’90, είναι μερικές μόνο από τις νέες προσεγγίσεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις και σας τις φέρνουμε κατευθείαν από το Harper’s Bazaar.

1) Βαλτε ένα παπιγιόν
Πάρτε το σύνθημα από το μοντέλο Cara Delevingne την αγάπη για ένα αγορίστικο παπιγιόν και κάντε κάτι διαφορετικό. Από κάτω από το στρωμένο παπιγιόν βάλτε ένα τολμηρό κόσμημα. Αν θέλετε χρησιμοποιήστε ένα φουλάρι αντί για ένα συμβατικό παπιγιόν…

 

2) Στολιστείτε
Είναι η εποχή για πούλιες και κοσμήματα. Αναζητήστε ένα φόρεμα για ένα 3-D αποτέλεσμα για να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος των κοινοτύπων εμφανίσεων. Συμβουλή: Πάρτε παράδειγμα από την Emma Stone και κρατήστε τις λεπτομέρειες το ίδιο χρώμα με το ύφασμα για να αποφευχθεί η εορταστική υπερφόρτωση.

 

 

3) Συνδυάστε σωστά
Οι οπαδοί της μόδας γνωρίζουν τη δύναμη του head-to-toe εμφάνιση. Αλλά πώς να μεταφέρετε το στυλ του δρόμου σε μυστικό όπλο για την εορταστική περίοδο; Ψάξτε για ένα κόσμημα με κομψό τόνο που να ταιριάζει σαν το always chic της Kwong Lily.

 

 

 

 

4) Floral Factor
Οι επιλογές του χειμώνα επιμένουν στα florals, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, αφού με ένα τρόπο βάζουμε την άνοιξη από την αρχή του έτους. Τολμήστε το λοιπόν όπως η Kristen Stewart και θα νιώσετε το δροσερό αεράκι του Μάιου λίγο πιο κοντά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

 

 

 

5) Layer Louche
Η Sarah Rutson φοράει ένα χαλαρό παντελόνι και ένα πουκάμισο από μετάξι και το μάθημα που δίνει είναι ότι το ντύσιμο μπορεί να είναι κομψό αλλλά και άνετο ταυτόχρονα. Επενδύστε σε ένα άνετο μεταξωτό ή κρεπ παντελόνι ή φόρεμα για πάρτυ όλη τη νύχτα.

 

 

 

6) Λάμψη και πάλι λάμψη
Αυτή φαίνεται να είναι η συμβουλή και μάλλον είναι προφανές από την φωτογραφία, αλλά το μυστικό είναι στην εκτέλεση (κοιτάξτε ποσό αβίαστα εμφανίζεται από την Kate Bosworth). Για να αποφύγετε οι πούλιες να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο, μην αφήνετε extras επάνω σας να ανταγωνίζονται την προσοχή από το ρούχο ή να το βαρύνουν.

 

 

 

7) Βάλτε μια σχισμή 
Από τότε που η Angelina Jolie στις Χρύσες Σφαίρες έβγαλε το πόδι της από μία σχισμή δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Η σεμνή Diane Kruger δείχνει την ίδια τάση με άλλο εξίσου ενδιαφέροντα τρόπο, σε συνδυασμό με μια μπλούζα και γυμνά πόδια…

 

 

 

 

8) Φορέστε «πιτζάμες»
Η Dree Hemingway γύρισε μερικά κεφάλια όταν εμφανίστηκε στα εγκαίνια Όπερας με αυτό το πανέμορφο σύνολο από μεταξωτές πιτζάμες και με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Η χαλαρή σιλουέτα της και η χρωματική παλέτα της αντανακλά φως, είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε “λευκά Χριστούγεννα” .

 

 

9) Slip Dress
Η Kate Moss και η Courtney Love έκαναν το φόρεμα «ολίσθησης» διάσημο στη δεκαετία του ’90. Δύο δεκαετίες αργότερα, το ίδιο φόρεμα γίνεται και πάλι καινούργιο. Δοκιμάστε το σε μια τολμηρή απόχρωση σαν το μοντέλο Constance Jablonski.

 

 

 

 

 

 

10) Underwear for Outerwear
Η Gwen Stefani αποδεικνύει ότι δεν είναι χυδαίο για το βράδυ ένα κομψό κοστούμι εμπνευσμένο από τα ανδρικά να συνοδεύετε εσωτερικά με ένα κομψό σουτιέν. Αν πάλι το βρίσκετε τραβηγμένο μπορείτε να επιλέξετε έναν κορσέ ή ένα μπουστιέ, είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που κυκλοφορεί αποκλείεται να μην βρείτε κάτι να σας ταιριάζει.

You may also like