Οι πέντε τύποι αντρών που κάθε γυναίκα ονειρεύεται!, από την Jasmine Altunyan

Πόσες φορές βλέποντας μια ταινία είχατε ερωτευτεί τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή και είχατε γεμίσει το δωμάτιο σας με αφίσες του; Πόσες φορές έχετε κλάψει με την ταινία “The Notebook” και κάθε φορά που βλέπετε τον Ryan Gosling (τι παιδί!) παθαίνετε ένα…”τον θέλω δικό μου!” αν και ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα;
Είμαι σίγουρη πως αρκετές, για αυτό και το σημερινό μας post έχει να κάνει με τους τύπους αντρών που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει!

tumblr guitarΘα ξεκινήσω με το προσωπικά αγαπημένο μου, το Αγόρι – μουσικός/ μέλος συγκροτήματος. Όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως, ακόμα και αυτές που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την μουσική, θα ήθελαν να έχουν αγόρι μουσικό. Οι λόγοι είναι πολλοί, ο βασικός όμως είναι ότι ένας μουσικός είναι ευαίσθητος, τρελός, δημιουργικός και ρομαντικός, άσε που το να βλέπεις έναν άντρα να παίζει μουσική είναι σούπερ σέξι. Το αγόρι- μουσικός κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με όλους τους άντρες καλλιτέχνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι “περιπτωσάρες” (για αυτό άλλωστε και μας αρέσουν).

 

mysterious manΟ δεύτερος τύπος άντρα είναι ο Μυστήριος. Δεν ξέρεις πολλά πράγματα για εκείνον, καθώς δεν μιλάει πολύ, είναι μονίμως λες και είναι τσαντισμένος με κάτι, ενώ όταν σε κοιτάει, το βλέμμα του είναι σαν να σου κάνει ακτινογραφία. Μας αρέσει γιατί δεν ξέρουμε ποτέ τι σκέφτεται, αλλά παράλληλα αυτό λίγο μας τρομάζει. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο περίφημος Mr. Darcy από το Περηφάνεια και Προκατάληψη, με τον οποίον δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι ερωτευμένη.

 

tumblr_mdycisl25H1r9bqsmo1_500Ο τρίτος τύπος άντρα που αρέσει πολύ είναι ο Ρομαντικός. Κεριά, δείπνα, λουλούδια, κάρτες, ποιήματα και βόλτες στην παραλία συνθέτουν το σκηνικό των ραντεβού που θα βγεις με έναν τέτοιο άντρα.

 

 

 

4872Τέταρτος στην λίστα είναι ο Αθλητικός. Αυτό το είδος άντρα εμένα δεν μου αρέσει πολύ. Όχι ότι με χαλάνε οι κοιλιακοί ή κάτι τέτοιο (προς Θεού) απλά συνήθως οι άντρες γυμναστηρίου είναι λίγο βαρετοί και δεν έχεις πολλά θέματα να συζητήσεις πέραν της γυμναστικής, των συμπληρωμάτων, των αυτοκινήτων, της μπάλας κτλ. Παρόλα αυτά αρκετές φίλες μου έχουν δηλώσει την προτίμησή τους σε αυτή την κατηγορία, καθώς – ας μην γελιόμαστε – το ωραίο σώμα είναι προσόν.

 

 

 

 

JESSE-pinkman-GRIMACE-breaking-bad-aaron-paulΤελευταίος στην λίστα είναι αυτός ο άντρας που βγάζει αβίαστα γέλιο, που σε κάνει να γελάς! Το χιούμορ είναι ίσως το μεγαλύτερο προτέρημα που μπορεί να έχει κάποιος, ανεξαρτήτως από την εμφάνισή του, το ύψος του, τις γνώσεις του και άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ή να μην έχει.

 

 

Εμείς οι γυναίκες αν και θεωρούμαστε περίπλοκα όντα ( δεν θα ήθελα σχόλια παρακαλώ :-)), στην πραγματικότητα θέλουμε απλά έναν άνθρωπο να περνάμε καλά, να μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικές (σιγά το δύσκολο!), να μας φροντίζει και να μας κάνει να γελάμε. Όλα τα άλλα άλλωστε είναι περαστικά… αυτό που θα μείνει είναι το γέλιο.
Τα φιλιά μου,
Jasmine (Asiko) Altunyan

You may also like